Štýl

Chcete si nechať predĺžiť vlasy? S týmto musíte rátať

"Nejedna z nás túži po krásnej dlhej hrive, na ktorú netreba dlho čakať a nepokazí sa ešte predtým než dosiahneme želanú dĺžku."

Eva Frantová, 16. novembra 2016 13:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Nejedna z nás túži po krásnej dlhej hrive, na ktorú netreba dlho čakať a nepokazí sa nám ešte predtým než dosiahne želanú dĺžku. Predĺženie vlasov je jednou z možností, musíte si však dať pozor na niekoľko maličkostí.

Nezabúdajte, že klipy, ktoré vám profesionáli pripevnia ku korienkom vašich vlastných vlasov sú rovnako reálne ako vaše vlastné vlásky, preto to s používaním tepla neprežeňte. Pri žehlení či natáčaní sa snažte udržať teplotu pod 200 stupňov a nikdy sa nezastavujte dlho na jednom mieste. Vlasy sa totiž nenávratne poškodia a vaša investícia bude zbytočná.



Rovnako to však netreba preháňať ani so šampónom či kondicionérom. Tie totiž vlasy zaťažujú a oslabujú už aj tak dosť namáhané korienky. Dôležité je preto používať kozmetiku priamo určenú na predĺžené vlasy. Zároveň sa snažte kondicionér aplikovať len ku končekom a zabránite tak zbytočnému masteniu.

Čo je hlavné, nechajte si vlasy ošetrovať každých 6 až 8 týždňov a to u odborníka. Musíte si uvedomiť, že predĺženie vlasov je investícia, o ktorú sa i po počiatočnej aplikácii treba patrične starať. Preto si plnú peňaženku pripravte už vopred. Správna starostlivosť je totiž pri vlasoch alfou a omegou.

ODPORÚČAME AJ:
Nebaví vás skrývať podprsenku? Túto jeseň si prídete na svoje
Počuli ste už o trblietavej paste? Zoznámte sa s novým trendom
Našli ste si prvý sivý vlas? Áno, aj v dvadsiatke je to možné
Zaľúbte sa do jesene vďaka doplnkom a vyskúšajte čarou jednej náušnice

Komentáre