Hudba a film

Spevák Ed Sheeran sa vrátil na sociálne siete a ohlásil nové skladby

" V polovici decembra 2015 si jeden z najpopulárnejších spevákov vzal voľno."

TASR, 5. januára 2017 13:00
Spevák Ed Sheeran sa vracia po ročnej pauze. Archívna snímka Foto: TASR/AP
Anglický spevák Ed Sheeran sa po roku vrátil na sociálne siete. A v novoročnom videu navnadil fanúšikov, keď naznačil, že sa už čoskoro dočkajú novej hudby.

V polovici decembra 2015 si jeden z najpopulárnejších spevákov vzal voľno. Rozhodol sa opustiť na určitý čas sociálnu sieť a internet, aby v skutočnom živote dohnal to, čo v predchádzajúcich rokoch zameškal. Cestoval, trávil čas s rodinou a priateľmi.

Mlčanie prelomil presne po roku, keď nechal všetky svoje profily na sociálnych sieťach zmodrať. Vyvolal tým pochopiteľne vlnu špekulácií, veď oba predchádzajúce albumy boli charakteristické práve farbou – prvý bol oranžový a druhý zelený. Bude tretí album modrý? V novoročnom odkaze bol Ed Sheeran konkrétnejší. Novú muziku čakajte už v piatok! (6.1.).



Anglický spevák Ed Sheeran (*17.2.1991) si prvý veľký úspech získal už s debutovým albumom + (plus), ktorý vyšiel v septembri 2011 a dostal sa v anglickom rebríčku až na prvé miesto, v Spojených štátoch bol piaty a jeho predaj prekročil tri milióny nosičov. V júni 2014 vydal druhý album x, ktorý bol prvý doma aj v Spojených štátoch a jeho predaj dosiahol osem miliónov nosičov.



TASR informovala Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka spoločnosti Warner Music Czech Republic.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Aký bol rok 2016 pre Petra Jandu, Simu Martausovú či kapelu Slza?
Nový film predstavuje Jana Masaryka ako bohéma a milovníka žien
Zastavme sa, vyzýva pesničkárka Lucia Briestenská svojim prvým singlom
Skupina Jethro Tull príde vo februári do Košíc

Komentáre