Hudba a film

Srdečná vďaka: Eros Ramazzotti vydá autobiografiu

"Eros Ramazzotti venuje toto dielo podľa vlastných slov práve fanúšikovskej obci, ktorá stojí za ním už tri desaťročia."

TASR, 19. apríla 2016 8:00
Spevák Eros Ramazzotti Foto: TASR/AP
Príbehy, anekdoty, spomienky, ale aj množstvo fotografií a doteraz nezverejnených materiálov bude súčasťou knižnej publikácie Grazie di cuore (Srdečná vďaka), ktorú pre svojich početných fanúšikov pripravil taliansky spevák Eros Ramazzotti (52).

Skladateľ a spevák, ktorý iba nedávno opäť hosťoval v Bratislave, o tom informoval prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí.

Eros Ramazzotti, ktorého knižná novinka sa na trhu objaví 5. mája, venuje toto dielo podľa vlastných slov práve fanúšikovskej obci, ktorá stojí za ním už tri desaťročia.

"Knihu som napísal, aby som porozprával celú svoju medzinárodnú kariéru od začiatkov až po turné Perfetto World, ktoré ešte prebieha," konštatoval rodák z Ríma, ktorý má na konte celý rad megahitov, ale aj duety so stálicami svetovej hudobnej scény, napríklad Tinou Turnerovou, Cher alebo Anastaciou.

Eros Ramazzotti má v diskografii doteraz 14 štúdiových albumov a s jeho nahrávkami sa v celosvetovej relácii predalo okolo 60 miliónov nosičov.




ODPORÚČAME TIEŽ:
Dobrá správa pre fanúšikov Rolling Stones: Nový album už tento rok
Jim Morrison nosil košeľu s tradičnými rusínskymi výšivkami
Vo francúzskom Toulouse sa našiel zrejme originál obrazu od Caravaggia
Mark Rylance si v novom filme Stevena Spielberga zahrá pápeža Pia IX.

Komentáre