Hudba a film

Miley Cyrus prekvapuje, vrhla sa na pomoc mladým bezdomovcom

"Speváčka preslávená mnohými škandálmi na odovzdávaní MTV Video Music Awards prekvapila. Ocenenie za ňu prevzal mladý bezdomovec. A to je len začiatok jej kampane."

Veronika Rosputinská, 26. augusta 2014 10:00
Miley Cyrus a Jesse Foto: Instagram/mileycyrus


Mladá speváčka Miley Cyrus je po celom svete preslávená škandálmi. Môže za to jej uplynulé turné, počas ktorého na koncertoch ukazovala omnoho viac, ako len svoje spevácke kvality a tiež jej prezentácia na sociálnych sieťach. Dráždivé pózy, nahota, občas nejaké to vulgárnejšie gesto.

V tomto duchu sa ukázala aj počas minuloročných odovzdávaní MTV Video Music Awards, kde vystupovala. Svojou šou pobúrila divákov, svet obletela najmä fotografia zdeseného výrazu Willa Smitha a jeho rodiny. Mnohí teda s napätím očakávali, čo mladá hviezdička vyvedie tento rok.

Miley a Jesse


To, čo sa na scéne udialo, však nikto nečakal, a o Miley po dlhej dobe médiá píšu v pozitívnom svetle. Jej videoklip k skladbe Wrecking Ball bol ocenený ako ten najlepší za uplynulý rok, no po sošku si na pódium nevyšla. Miesto seba poslala Jesseho, mladého bezdomovca, ktorý ju na akcii sprevádzal.

Jesse, žijúci v uliciach Kalifornie, svojou ďakovnou rečou dojal publikum a mladú speváčku dokonca rozplakal: „Prežil som v útulkoch... Hoci som pre vás mohol byť v uliciach neviditeľný, mám veľa rovnakých snov, ktoré sem dnes doviedli aj vás. Sen, ktorý snívaš sám, je iba sen. Sen, ktorý snívame spoločne, je realita,“ cituje mladíka portál Mashable.com.

Počas prejavu, napísaného na útržkoch papiera, tiež Jesse spropagoval kampaň, ktorú rozbehla Miley Cyrus na pomoc a podporu mladých bezdomovcov.



Na svojom oficiálnom facebookovom profile zverejnila video a status, v ktorom vyzýva ľudí, aby sa zapojili a pomohli jej zvýšiť povedomie o problematike mladých bezdomovcov. Každý, kto prispeje sumou päť dolárov, bude zaradený do žrebovania o zájazd pre dve osoby do Brazílie na jej šou v Rio de Janeiro 28. septembra. Víťaz získa VIP zážitok a najlepšie miesta v sále, sľubuje speváčka.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


MTV Video Music Awards sú rozdané, toto sú tie najlepšie videoklipy
Desať najpopulárnejších hudobných videí na YouTube
Skupina HEX je plná nostalgie, spomína na mladosť
Ivan Tásler: Zohnať stopárku hore bez nebolo vôbec jednoduché
Dance With Me, vyzýva v novom singli Thomas Puskailer
Rekord Youtubu a hit Instagramu
Beyoncé zverejnila upútavku na trailer k filmu 50 odtieňov sivej

Komentáre