Hudba a film

Kristína odhaľuje svoju dušu: Tie naj sú pre mňa niečo špeciálne

"Speváčka Kristína vydáva hitovú kompiláciu s názvom Tie Naj. Exkluzívny album šarmantnej speváčky predstavuje obdobie od jej začiatkov až po súčasnú tvorbu."

Webmagazin.sk/TASR, 4. novembra 2014 8:00
Kristína Foto: propagandahouse.sk


Na výberovke nájdu fanúšikovia najväčšie hity, akými sú Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, Jabĺčko, Stonka či Ešte váham. Nové CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli, medzi nimi Ovoňaj ma ako ružu, Rozchodový reggaeton či úplné novinky Navždy a Ta Ne.

"Ľudia sa radi vracajú k starším albumom, ktoré sú dnes už žiaľ vypredané. Naposledy som vydala album pred dvoma rokmi a odvtedy som nahrala viacero nových piesní, ktoré fanúšikovia nemali možnosť nikde nájsť. Výberovka Tie naj je pre mňa niečo špeciálne, je to môj prvý výberový album a predstavuje kus môjho života, od začiatkov až po súčasnú tvorbu. Keď som sumarizovala piesne, zaspomínala som si ako vznikali, ako som prežívala ich tvorbu vtedy a teraz. Sú to neopísateľné zážitky, ktoré sa mi zapísali hlboko do duše a sú dôkazom cesty, na ktorú som sa vybrala. Každá jedna skladba je mojou srdcovkou a predstavuje posun v mojej kariére," uvádza Kristína.



Nový výberový album obsahuje piesne, ktoré na žiadnom albume doteraz nevyšli. Priaznivci si tak môžu vychutnať skladby ako Ovoňaj ma ako ružu s významným slovenským umelcom Ladislavom Chudíkom či Rozchodový reggaeton, pri ktorom si speváčka vo videoklipe zahrala s českou hereckou legendou Miroslavom Donutilom. Na výberovke sú aj úplné novinky Navždy a humorná skladba Ta Ne.

"Som pôvodom východniarka a mám rada ozajstnú a spontánnu zábavu. Chcela som tentokrát žánrovo uletieť a urobiť niečo 'funny', preto som si pre fanúšikov pripravila humornú pesničku, ktorej text je recesia. Verím, že Ta Ne s vtipným textom všetkých roztancuje a prinesie im skvelú náladu," dodáva s úsmevom speváčka, ktorá pochádza zo Svidníka.

Už 6. novembra odštartuje Kristína česko-slovenské turné Horehronie tour 2014. Na koncertoch zaznejú piesne z výberového albumu.„Momentálne mi začína Horehronie tour v Čechách a na Slovensku a všetkých srdečne pozývam. Predstavím sa so svojou kapelou a na koncertoch odznejú "Tie Naj" skladby a spomínané novinky, doplnila Kristína.



Od zatiaľ posledného albumu Na Slnečnej strane sveta ubehli dva roky, počas ktorých Kristína nahrala viacero úspešných piesní. Za predchádzajúce tri albumy získala Kristína platinové platne, jej piesne na Youtube presiahli 50 miliónov videní a navyše už trikrát po sebe sa stala Najúspešnejšou Slovenskou speváčkou v prestížnej súťaži Český slávik v kategórii Slávik bez hraníc.

Turné začína Kristína už 6. novembra koncertom v Pardubiciach, nasleduje Česká Lípa, 13. novembra Prešov, Znojmo (20. 11.), Olomouc (21. 11.), Praha (27. 11.), Žilina (3. 12.), Bratislava (4. 12.), Brezno (10. 12.), Zlín (11. 12.), Krnov (13. 12.) a turné ukončí 19.decembra koncertom vo Vranove. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

ODPORÚČAME AJ:
Hviezdny koncert už v apríli: Robbie Williams vystúpi v Bratislave
Žiletkový hlas Joža Ráža ide fanúšikom priamo pod kožu
Desať umelcov, ktorí zažiarili iba jedným hitom
Bratislavčan láme ženské srdcia mandolínou
Toto je najväčšie prekvapenie hudobnej kariéry Jany Kirschner

Komentáre