Hudba a film

Kino novinky týždňa: Zázraky z neba nevysvetlí ani moderná medicína

"Film Zázraky z neba priblíži skutočný príbeh inšpirovaný udalosťami v rodine Beamových z USA."

Webmagazin.sk/Tomáš Kušnír, 21. apríla 2016 14:00
Zázraky z neba. Foto: youtube.com

Zázraky z neba


Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak.


Cena slávy


Eddy má štyridsať, práve ho prepustili z väzenia a okrem toho, že patrí do čeľade drobných zlodejíčkov, nie je ničím zaujímavý. Jeho kamarát Osman býva v karavane, má šikovnú sedemročnú dcéru, ženu v nemocnici a žiadne peniaze, ktorými by rodinu zabezpečil. Keď Eddy v televízii uvidí reportáž o smrti Charlieho Chaplina, dostane brilantný nápad, ako vyriešiť neradostné vyhliadky všetkých zúčastnených. Otázkou je, či únos Chaplinovej rakvy nie je až príliš geniálny na to, aby ho pochopil i niekto iný.


Noc v New Yorku


Režisérska premiéra Chrisa Evansa zavedie divákov do nočného New Yorku. Mladej žene Brook Dalton (Alice Eve) ujde vlak do Bostonu a naviac je okradnutá. Náhodou však stretne pouličného muzikanta Nicka Vaughana (Chris Evans), ktorý strávi noc tým, že sa jej snaží pomôcť dostať sa do Bostonu skôr ako dorazí jej manžel.


Hlavu hore


Malony (Rob Paradot) sa pohybuje na hrane od svojich šiestich rokov. Výbušný, vzdorovitý chlapec z problémovej rodiny sa pravidelne dostáva do konfliktu so zákonom a privádza do zúfalstva sudkyňu Florence (Catherine Deneuve) i sociálneho pracovníka Yanna (Benoît Magimel), ktorí usilovne hľadajú cestu, ako mladého delikventa uchrániť pred vlastným temperamentom i väzením. Napriek všetkým pokusom sa však Malony zdá byť strateným prípadom, pre ktorého nemá sociálny systém inú alternatívu ako trest.


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
Našli Shakesperove súborné dielo vo vydaní spred takmer 400 rokov
Srdečná vďaka: Eros Ramazzotti vydá autobiografiu
Skupina Bad Karma Boy chystá česko-slovenské turné
CHOREOGRAF MORAVČÍK: K tancu som sa dostal cez hudbu
Skupina Led Zeppelin sa bude súdiť o autorstvo k svojej skladbe

Komentáre