Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Psí detektív a Sicario 2

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 28. júna 2018 8:00
Záber z filmu Psí detektív. Foto: Itafilm

Psí detektív


Jeden z najlepších policajných psov sa musí v prestrojení zúčastniť prestížnej výstavy psov, aby so svojím partnerom z FBI odhalili gang medzinárodných pašerákov zvierat.



Až přijde válka


Peter Švrček, 18ročný mladík, býva u rodičov a na prvý pohľad sa nijak neodlišuje od svojich vrstovníkov. Cíti sa však byť vlastencom a pred niekoľkými rokmi založil organizáciu Slovenskí Branci. Jeho intenzívnym vojenským výcvikom „k obrane a zachovaniu národa“ uprostred slovenských lesov prešlo viac ako dvesto mladých mužov hľadajúcich vedenie a vlastnú identitu. V maskáčoch a s maketami samopalov sa podrobujú Petrovým autoritatívnym sklonom. Peter verí, že jeho organizácia má budúcnosť a plánuje jedného dňa odložiť uniformu a osloviť masy – už ako politik.



Sicario 2


V pokračovaní úspešného thrilleru eskaluje vojna drogových kartelov, v ktorej neplatia žiadne pravidlá. Potom, ako narkomafia rozšíri svoje pole pôsobnosti a začne prevádzať cez americko-mexickú hranicu hľadaných teroristov, rozhodne sa federálny agent Matt Graver (Josh Brolin) opäť kontaktovať záhadného Alejandra (Benicio Del Toro), ktorý v neľútostnom boji s miestnym bossom prišiel o celú rodinu. Jeho metódy boja so zločincami nie sú v medziach zákona, ale v istých situáciách nemá ani vláda USA iné riešenie. Keď však Alejandro unesie dcéru miestneho bossa, prekročí hranicu, spoza ktorej niet návratu. Bol by naozaj ochotný obetovať život dieťaťa v záujme nejakého vyššieho cieľa a spochybniť tým všetko, pre čo doteraz bojoval?



Jim Gombička, Lukáš a lokomotíva Ema


Príbeh začína na malom ostrovčeku Morrowland . Žije tu len päť obyvateľov. Jedným je rušňovodič Lukáš, ktorý má starú lokomotívou Emu . Jedného dňa prišiel na ostrov poštár a priniesol záhadný balík, v ktorom je bábätko.



Som sexy


Byť sexy je najviac a každá žena je tak krásna, ako sa sama cíti. V komédii „SOM SEXY“ hrá Amy Schumer úplne obyčajnú ženu „krv a mlieko“, ktorá po údere do hlavy začne samu seba vidieť a vnímať ako super kočku. A tiež sa podľa toho začne správať.



Komentáre