Hudba a film

Kino novinky týždňa: Najnovší Hitman predstavuje vyvrcholenie výskumu

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré filmové lahôdky."

Tomáš Kušnír, 27. augusta 2015 8:00
Hitman: Agent 47 Foto: csfd.cz

Hitman: Agent 47


Je známy len podľa posledných dvoch čísel čiarového kódu, ktorý má vytetovaný vzadu na krku. Agent 47 (Rupert Friend) nie je obyčajný človek, predstavuje vyvrcholenie desaťročie trvajúceho výskumu. Stojí na konci vývojovej rady, jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich agentov. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bol vyšľachtený ako dokonalý vražedný stroj. Jeho najbližším cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti prekročia aj vlastnosti agenta 47. Uspeje? Alebo sa stane ich korisťou a zdrojom ďalšej skazy?



Griswoldovci


Voľné pokračovanie známeho filmu Rodinná dovolenka z roku 1983. Po stopách svojho otca, na upevnenie rodinných väzieb dospelý Rusty Griswold prekvapí svoju ženu Debbie a ich dvoch synov Jamesa a Kevina a zoberie ich do obľúbeného amerického zábavného parku Wally World predtým, než ho navždy zatvoria.



Uuups! Archa je fuč...


Je koniec sveta. Blíži sa obrovská povodeň, dostatočne veľká na vyhubenie akéhokoľvek života na Zemi. Raťafáci Dejv a jeho syn Finík sa dostali na Noemovu archu na poslednú chvíľu za pomoci Grumpíkov Lísky a jej dcéry Ley. Keď však archa odchádza, Finík a Lea na nej omylom nie sú. Pravé dobrodružstvo tak pre nich len začína. Pri hľadaní cesty späť na archu budú musieť spoločne premôcť nepriateľov, ale tiež si nájsť nových kamarátov a uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží.



ODPORÚČAME AJ:
Jamesa Bonda stvárnili viacerí, prvenstvo ale patrí Seanovi Connerymu
Meno Roberta Mooga sa v hudobnom svete stalo pojmom
Adam Ďurica získal zlatú platňu a predstavil svoj najnovší videoklip
Veľké malé klamstvá: Nicole Kidman a Reese Witherspoon spolu v seriáli
LIKE DŇA: Je to viac Angelina Jolie či Megan Fox?

Komentáre