Hudba a film

Kino novinky týždňa: Na divákov čaká Kuriér a komédia Ofajč

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré filmové lahôdky."

Tomáš Kušnír, 2. septembra 2015 8:00
Kuriér: Reštart Foto: csfd.cz

Kuriér: Reštart


Bývalý žoldnier pre zvláštne vojenské operácie, Frank Martin (Ed Skrein), momentálne žije menej nebezpečným životom. Teda aspoň si to myslí. Pracuje ako kuriér najrôznejších typov zásielok pre rôznych pochybných zákazníkov. Táto práca vyžaduje chladnú hlavu, excelentné vodičské schopnosti a občas tiež precízne schopnosti zabijaka. Keď Franka navštívi otec (Ray Stevenson), naplánujú si spoločný, odpočinkový víkend. Ten sa však zmení v katastrofu. Rafinovaná a okúzľujúca Anna (Loan Chabanol) a jej tri zvodné spoločníčky najmú Franka, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Netuší, že je vtiahnutý do nebezpečnej hry vypočítavých žien, ktoré prahnú po pomste.



Ofajč


Pokojný život milovníka trávy Mikea Howella (Jesse Eisenberg) a jeho priateľky Phoebe Larson (Kristen Stewart) v malom ospalom mestečku je náhle narušený, keď Mikea dobehne vlastná minulosť a začne sa oňho zaujímať vláda USA.



Malá z rybárne


Hlboko pod morskou hladinou, doprevádzaný rybím orchestrom, rozpráva hlas mora príbeh Morského kráľa a jeho dcéry Malej. Ako mnohí iní, opustil kráľ so svojou staručkou matkou a tromi dcérami - Malou, Prostrednou a Najstaršou - vydrancované vody a odišli žiť medzi ľudí. V ošumelej rybárni plnej prisťahovalcov žijú teraz jednotvárny život, plný práce a samoty. Jedného dňa vstúpi do ich rybieho obchodu sebavedomý, pekný, ale nevychovaný mladý muž Baron. Malá je mužom a dunivou hudbou, ktorá ho doprevádza, úplne okúzlená. Od tejto chvíle sa život Malej a jej rodiny zmení.



ODPORÚČAME AJ:
Jamesa Bonda stvárnili viacerí, prvenstvo ale patrí Seanovi Connerymu
Meno Roberta Mooga sa v hudobnom svete stalo pojmom
Adam Ďurica získal zlatú platňu a predstavil svoj najnovší videoklip
Veľké malé klamstvá: Nicole Kidman a Reese Witherspoon spolu v seriáli
LIKE DŇA: Je to viac Angelina Jolie či Megan Fox?

Komentáre