Hudba a film

Po duete s Janou Kirschner sa skupina Jelen spojila so speváčkou Debbi

"Počas spoločných skúšok vznikol singel Mars a Venuše, ktorý je inšpirovaný odvekým príbehom vzťahu muža a ženy."

TASR, 22. marca 2018 10:00
Česká hudobná skupina Jelen, archívna snímka. Foto: TASR/Bohdan Kopčák
Po úspešnom premiérovom duete Co bylo dál? s Janou Kirschner prichádza česká kapela Jelen s ďalším duetom Mars a Venuše, v ktorom spojila sily so speváčkou Debbi.

Z vianočného turné


Posledný mesiac minulého roku spoločne absolvovali vianočné turné, ktoré zakončili vo vypredanom Fórume Karlín. Počas spoločných skúšok tak vznikol tento singel, ktorý je inšpirovaný odvekým príbehom vzťahu muža a ženy.

„Ešte pred turné sme pri džemovaní v spoločnosti Debbi často hrali a spievali. Pri tom vznikla práve táto pieseň, ktorú sme zaradili do nášho vianočného playlistu a u divákov mala evidentný úspech. Na základe toho sme ju nahrali aj v štúdiu,“ približuje frontman kapely Jelen Jindra Polák.



„Pre mňa bol sviatok zaspievať si s Jelenmi, a ešte k tomu po česky. Sú to pre mňa mimoriadne zážitky,“ dodáva Debbi, ktorá za svoj vlaňajší štúdiový album Break získala hudobnú cenu Anděl.

Skupina Jelen v roku 2014 získala ocenenie Anděl v kategórii Objav roka a vlani si prevzali cenu za Kapelu roka. Koncertný kalendár na tento rok už majú takmer plný. Okrem vypredaných jarných koncertov, ktoré už absolvovali v rodnej vlasti, minulý týždeň opäť hosťovali na koncerte skupiny Desmod v Bratislave a rovnako budú ich hosťami v Trenčíne (23.3.). Okrem živých vystúpení začínajú intenzívne pracovať aj na novom štúdiovom albume.



TASR informovala Ľuba Svatá, promo a marketingová manažérka vydavateľstva Universal Music.

Komentáre