Hudba a film

Festival Sziget 2015 odštartuje Robbie Williams

"Sziget festival ohlasuje novú hviezdu v programe. Robbie Williams svojím koncertom otvorí týždňový festival v Budapešti, ktorý sa tohto roku bude konať od 10. do 17. augusta."

Webmagazin.sk/TASR, 2. februára 2015 21:00
Robbie Williams Foto: TASR/AP
Ostrov slobody sa stane zastávkou Robbieho aktuálneho Let Me Entertain You Tour 10. augusta. Vstup na tento festivalový deň je zahrnutý v sedemdňových permanentkách, v predaji bude aj limitovaný počet jednodňových lístkov na 10. augusta.

Na deň koncertu Robbieho Williamsa dajú organizátori do predaja limitovaný počet 25.000 jednodňových vstupeniek. Fanúšikovia so sedemdňovou festivalovou permanentkou sa na masívnu šou Robbieho Williamsa určite môžu tešiť, majitelia päťdňových permanentiek si v prípade záujmu môžu dokúpiť upgrade permanentky na sedem dní. S kúpou vstupenky či permanentky odporúčame neváhať, keďže už v roku 2014 bol festival vypredaný.

Sziget festival 2015 sa uskutoční od 10. do 17. augusta na krásnom zelenom ostrove v centre Budapešti. Každoročne na festivale koncertujú aktuálne hviezdy hudobného neba, ale aj rokmi overené legendy. V rámci tohtoročného festivalu sú medzi doteraz potvrdenými účinkujúcimi okrem Robbieho Williamsa aj Florence & The Machine, Alt-J, Babylon Circus a ďalší interpreti. Sziget festival bol v roku 2011 a v roku 2014 vyhlásený za najlepší veľký festival v Európe. Viac informácií o festivale, programe a kapelách si fanúšikovia nájdu sa webovej stránke sk.szigetfestival.com.

Robbie Williams počas svojej doterajšej sólovej kariéry predal viac ako 70 miliónov kópií albumov, získal viac ocenení BRIT Awards než akýkoľvek iný umelec. Až šesť jeho albumov patrí medzi 100 najpredávanejších albumov histórie Veľkej Británie a rekordmanom je Williams aj v počte predaných vstupeniek v priebehu jedného dňa – v roku 2006 sa za jediný deň predalo neuveriteľných 1,6 milióna vstupeniek.



Robbie Williams je skvelý šoumen a zabávač, čo dokazuje na každom svojom koncerte už desaťročia. Jeho koncerty patria medzi najlepšie koncertné šou. TASR informovala PR manažérka festivalu Silvia Turnerová.

ODPORÚČAME AJ:
Highlighty týždňa: Zomrel režisér Pacha, hybského zbojníka
Krištáľové krídlo 2014 pre dvanástku slovenských osobností
Čaro Ťapákových filmov Nevesta hôľ alebo Krutá ľúbosť nevyprchá
Novinky roku 2015: Toto sú najočakávanejšie hudobné albumy
Takmer 80 tisíc fanúšikov Petra Muka mohlo rozhodnúť o novom albume

Komentáre