Hudba a film

Ed Sheeran zosadil z vrcholu rebríčka sám seba, Shape of you je top1

"Momentálne kraľuje Shape Of You, pred týždňom Castle On The Hill. "

TASR, 5. februára 2017 13:00
Spevák Ed Sheeran si v novom videoklipe zahral boxera. Foto: TASR/AP
Spevák Ed Sheeran sa drží už tretí týždeň v Anglicku na prvých dvoch priečkach singlového rebríčka. Na ostrovoch okupuje aj prvé dve miesta v prehľade najhranejších piesní, niečo také sa v Británii stalo prvýkrát v histórii. A ešte jeden primát si 25-ročný pesničkár pripísal v minulom týždni. Nikomu sa doposiaľ nepodarilo z trónu najhranejšej nahrávky v Anglicku zosadiť vlastnú pieseň inou vlastnou skladbou. Momentálne kraľuje Shape Of You, pred týždňom Castle On The Hill.

Video Shape Of You sa nakrúcalo v americkom meste Seattle pod vedením režiséra Jasona Koeniga. Sheeran si v ňom zahral boxera, ktorý sa chystá na veľký zápas a zároveň prežíva romantický vzťah so svojou trénerkou, ktorú hrá modelka a tanečnica Jennie Pegouskie. Súpera v ringu hrá sumo wrestler Yama.



Anglický spevák Ed Sheeran (*17.2.1991) si prvý veľký úspech získal už s debutovým albumom + (plus), ktorý vyšiel v septembri 2011 a dostal sa v anglickom rebríčku až na prvé miesto, v Spojených štátoch bol piaty a jeho predaj prekročil tri milióny nosičov. V júni 2014 vydal druhý album x, ktorý bol prvý doma aj v Spojených štátoch a jeho predaj dosiahol osem miliónov nosičov. Na marec ohlásil vydanie tretieho štúdiového albumu.



TASR informovala Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka spoločnosti Warner Music Czech Republic.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Skupina Placebo oslavuje dvadsaťročnicu, zavíta aj na Slovensko
James Blunt vydá v marci nový album, pieseň mu napísal aj Ed Sheeran
Poznáme názov ôsmej epizódy Hviezdnych vojen, rozprúdil diskusiu
Highlighty týždňa: Krištáľové krídlo získal len 15-ročný Ondrej Vrábel

Komentáre