Život

VIDEO: Ďakujeme! Rastieme vďaka vám

"Vďaka vášmu záujmu portály Teraz.sk celú druhú polovicu roka 2014 neustále rástli. Pribudla atraktívna TABLET.TV, priniesli sme nový dizajn stránky. A čo si želáme v novom roku?"

Webmagazin.sk, 11. januára 2015 14:05
Foto: Tablet.TV


Webové portály Tlačovej agentúry Slovenskej republiky, Teraz.sk, Webmagazín, Školský servis a Útulkovo celú druhú polovicu roka 2014 v porovnaní s rokom 2013 kontinuálne rástli v čítanosti. V novembri 2014 sme dosiahli zatiaľ najlepšie číslo v našej histórii, viac ako 640.000 návštevníkov za mesiac.

Priniesli sme atraktívnu TABLET.TV s najvyšším počtom priamych prenosov zo spoločenských a politických udalostí na Slovensku, televíznymi diskusiami a aktuálnymi reportážami. Prebudovali sme dizajn Teraz.sk tak, aby bol zaujímavejší, dali sa na ňom rýchlejšie nájsť dôležité správy, ale aby sme ponúkali aj publicistiku, unikátne fotografie z archívov TASR a zábavu.

Snažili sme sa ponúknuť vám čo najviac aktuálneho, zaujímavého a spoločensky dôležitého diania čo najrýchlejšie. Boli sme pri vás pri vrcholných politických a športových udalostiach, pri tragédiách, ale aj úspechoch.

Ďakujeme vám za to, že aj vy ste boli pri nás, čítali si naše správy, pozerali videá, zapájali sa do diskusií a súťaží.

Do nového roka 2015 vám želáme to, čo potrebuje každý človek na to, aby žil naplno - veľa zdravia, šťastia v osobnom živote a úspechov v práci. My si želáme v princípe to isté. Máme pre vás v novom roku pripravené nové projekty a pre nás tým nové výzvy. Tak sa teda pustíme do toho, rok 2015 už beží!

Komentáre