Život

Teraz.sk hľadá editora

"Možnosť zapojiť sa do práce na vytváraní nášho webu ponúkame ako prvým našim čitateľom."

TASR, 10. mája 2016 11:00
Foto: Teraz.sk
Portál Teraz.sk hľadá editora schopného kreatívnej práce s textami, obrazovým materiálom a sociálnymi sieťami. Túto možnosť sme sa rozhodli ako prvým ponúknuť našim čitateľom prostredníctvom avíza na stránkach Teraz.sk, Zamestnaj sa, Webmagazín a Školský servis.

Podmienkou prijatia je vysokoškolské vzdelanie, ovládanie angličtiny a schopnosť práce s počítačom. Výhodou sú novinárske skúsenosti, prax na webových portáloch a v práci so sociálnymi sieťami, širšie jazykové znalosti a prehľad v spoločenskom dianí.

Úlohou editora je vytváranie obsahu portálu Teraz.sk, teda editovanie agentúrnych textov, písanie vlastných materiálov, práca s fotografiami, videami a sociálnymi sieťami. Dôležitá je rýchlosť, presnosť a zodpovedný prístup k práci.

Ponúkame prácu na plný úväzok, plat na základe dohody, ktorá bude zohľadňovať skúsenosti uchádzača o toto pracovné miesto.

Životopisy, prípadne motivačné listy je možné zasielať do 25. mája na adresu bernardina.borsikova@tasr.sk.

Uchádzačov, ktorí budú najlepšie zodpovedať našim predstavám o obsadení ponúkaného miesta, pozveme na osobný pohovor. Všetkým, aj tým, ktorí sa aktuálne do štádia osobného pohovoru neprepracujú, však už vopred ďakujeme za preukázaný záujem.

Životopisy uchádzačov, ktorí v tomto výberovom konaní nebudú prijatí, zaradíme do databázy a môžu byť oslovení v budúcnosti.

Komentáre