Život

Highlighty týždňa: Rekord na YouTube a svadba v slovenskom šoubiznise

"Chcete vedieť, komu sa podarilo zlomiť ďalší z početných online rekordov? Alebo vám za žiadnu cenu nesmie ujsť správa o svadbe dvoch slovenských hudobníkov? Tak nepremeškajte naše nové highlighty!"

Veronika Rosputinská, 2. júna 2014 6:00
Spevák PSY Foto: TASR/AP Photo


Minulý týždeň sme naše highlighty obliekli do hokejovej výstroje, dnes im dáme mikrofón. Nie, že by sa v hokejovom svete nič nedialo, veď Slováci majú Stanleyho pohár na dosah, ale ako sa vraví, život je zmena. A tak sme si posvietili na to, čo zaujímavé či prekvapivé sa minulý týždeň udialo vo svete hudby.

Webová stránka YouTube ponúkla nový rekord – prvý raz v jej histórii prekročilo video počet zhliadnutí dve miliardy! A nie, nepostaral sa o to milovaný i nenávidený Justin Bieber a jeho sladké zvolanie „Baby!“, ale juhokórejský popový spevák Psy, ktorý už niekoľko rekordov so svojím hitom Gangnam Style zlomil. Navyše, práve Psy je hudobníkom, ktorý drží aj iný rekord – jeho skladba Gentleman: 38 bola pozretá miliónkrát v priebehu jediného dňa.



Dvojmiliardový rekord si Psy pravdepodobne udrží ešte dlho, keďže na druhej priečke sa nachádza vyššie zmienený song Justina Biebera, ktorý sa však môže pochváliť len niečo vyše miliardou pozretí. Tretie miesto patrí videu s dvoma malými chlapcami, na ktorom batoľa Charlie hryzie do prsta pravdepodobne svojho staršieho brata. „Charlie bit my finger – again!“ má momentálne niečo cez 717 miliónov pozretí.


Tina povedala áno Separovi


Mnoho slovenských osobností šoubiznisu rado zdieľa svoje súkromné i profesionálne úspechy so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Patrí medzi ne aj dvojica – speváčka Tina a raper Separ, ktorí sa len nedávno pochválili zásnubami a už za sebou majú aj svadbu.

Tina a Separ kráčajú k oltáru. Foto: Facebook.com/Separ (oficiálna stránka)
Túto fotografiu Separov admin „zavesil na stenu“ v sobotu večer a doplnil ju aj komentárom: „Separ a Tina sa dnes zobrali a my im prajeme všetko najlepšie ako do osobného života tak aj do toho hudobného!“

Komentáre