Život

Na aké výdavky sa oplatí online pôžička?

"S výdavkami, ktoré sú pravidelné a bežné, napríklad nájom, účet za telefón či cestovné, pravdepodobne vo svojom mesačnom rozpočte rátate. Čo však robiť, keď sa vyskytnú neočakávané výdavky?"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 20. júna 2017 6:30
Foto: Pôžičkomat.sk
V tom prípade máte dve možnosti - siahnuť po svojich úsporách alebo požičať si.

Možno aj vy patríte k tým, ktorí nemajú možnosť odkladať si z výplaty peniaze bokom na výdavky, ktoré sa nedajú očakávať. Pokiaľ nemáte takúto rezervu a vyskytne sa situácia, v ktorej potrebujete rýchlo peniaze, môžete využiť online pôžičku. Avšak aj v prípade, že sa vám podarilo ušetriť a odložiť nejaké peniaze, nemusíte míňať všetku hotovosť, ktorú máte.

Online pôžičku môžete získať rýchlo a jednoducho priamo cez internet. Podmienky na jej získanie sú spravidla veľmi jednoduché - musíte mať aspoň 18 rokov, trvalý pobyt na území Slovenskej republiky a pravidelný príjem. Nepotrebujete však ručiteľa a ani množstvo dokumentov. Takto získané financie môžete použiť v rôznych situáciách. Na čo sa teda oplatí použiť peniaze z online pôžičky?

Oprava auta
Začala vám v aute svietiť nejaká kontrolka? Škrípu vám brzdy, alebo ste jednoducho ráno nenaštartovali? To znamená, že treba navštíviť autoservis. Oprava auta sa nemusí vyšplhať do vysokých súm, ale ak nemáte k dispozícii hotovosť, pomôže vám online pôžička. Peniaze môžete získať už do niekoľkých hodín.

Nový elektrospotrebič
V domácnosti je celkom bežné, že niektorý z elektrospotrebičov vypovedá po určitom čase službu. Ak potrebujete peniaze na novú práčku, sporák alebo televízor, práve online pôžička je na tento typ neočakávaných výdavkov vhodná.

Zdravie
Pôžičku môžete použiť aj na rôzne zdravotnícke zákroky. Hoci je každý z nás povinne zdravotne poistený, zo zdravotného poistenia nie je možné uhradiť všetky výdavky. Niektoré zdravotnícke úkony si skrátka musíme zaplatiť z vlastného vrecka. Potrebujete napríklad opravu chrupu? Takýto neplánovaný zákrok vás môže stáť stovky eur. Alebo vám lekár predpíše kúpeľnú liečbu. Ale aj tá niečo stojí. Dokonca ani niektoré plánované operácie vám nepokryje zdravotné postenie. A ak uvažujete o plastickej operácii, práve pôžička môže byť najlepšie riešenie.

Vzdelanie
Plánujete študovať na vysokej škole, alebo sa cestou vyššieho vzdelania rozhodli ísť vaše deti? Štipendium alebo brigáda môže časom pomôcť, ale počiatočné náklady na ubytovanie, cestovné alebo učebnice môžete vykryť online pôžičkou. Alebo sa chcete naučiť niečo nové a chcete si zaplatiť vzdelávací kurz? Pokiaľ nemáte dostatok finančných zdrojov, aj na toto je vhodná pôžička.

Dovolenka
Niečo ste ušetrili aj na tohoročnú dovolenku, ale nestačí to na destináciu, ktorú chcete navštíviť? A už vôbec nie pre celú rodinu? Predsa len, každý má nárok aspoň raz za rok oddýchnuť si. Ak si chcete oddýchnuť a stráviť pekné chvíle s rodinou, potrebné financie si jednoducho požičajte.

Nábytok

Už dlho máte vo výhľade krásnu obývačku, sedačku či úžasnú kuchynskú linku, ktorá je akoby stvorená práve pre vašu kuchyňu. Práve teraz nastal čas si ju kúpiť. Konečne je na váš vysnívaný nábytok vo výhodnej akcii, ale stále nemáte ušetrenú takú sumu, ktorú potrebujete? Využite nasporené peniaze a na zvyšok použite pôžičku. Vy sa potom môžete tešiť z nových kúskov ešte dlhý čas.

Vyplatenie iných pôžičiek
Ako to už v živote chodí, zoberiete si jednu pôžičku a splácate. Potom príde neočakávaná situácia a zoberiete ešte jednu a splácate. Máte už priveľa úverov a pôžičiek? Dá sa to vyriešiť aj inak ako len splácať viacero pôžičiek naraz. Spočítajte si, koľko vás splácanie mesačne stojí. Nezabudnite pripočítať aj poplatky za každú platbu, ktorú posielate. Potom už stačí len vybrať najvýhodnejšiu pôžičku a všetky pôžičky ňou refinancovať. Týmto spôsobom budete mať jednoduchšiu kontrolu nad splácaním a ušetríte na poplatkoch za každú platbu.

Online pôžička je teda vhodným riešením pre každého, kto práve potrebuje finančnú hotovosť na úhradu bežných neočakávaných výdavkov. Keďže všetky transakcie prebiehajú cez internet, nie ste pri pôžičke obmedzený otváracími hodinami banky. Vyplňte jednoduchý formulár, zvoľte sumu úveru a dobu splatnosti a počkajte na schválenie. Peniaze vám budú na váš účet prevedené do niekoľkých hodín.

Komentáre