Život

Kvalitné bývanie s Leierom

"Spoločnosť Leier Baustoffe SK ako výrobca stavebných materiálov ponúka široký sortiment kvalitných produktov pre každú fázu výstavby."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. marca 2024 15:07
Foto: Leier Baustoffe SK
Preto je ideálnym kandidátom, ktorý vám pomôže s vybudovaním vášho nového domova.

Prečo si vybrať práve stavebný materiál Leier?


Keramické tvarovky a preklady Leier sú vyrábané priamo na Slovensku v jednej z najmodernejších tehelní v Európe. Pri ich výrobe sa dbá najmä na nezávadnosť a ekologickosť. Medzi ich najväčšie výhody patrí regulácia tepla i vlhkosti, vysoká pevnosť a požiarna odolnosť. Tehly Leier prispievajú aj k úspore nákladov, nakoľko si z nich postavíte energeticky pasívny dom s nízkonákladovou prevádzkou. V lete vďaka nim ušetríte na vychladzovaní domácnosti a počas zimných mesiacov vám v interiéri lepšie zadržia teplo.


Okrem pevných základov v Leieri vybavíte aj stropné systémy vhodné presne pre váš projekt. Na výber je z niekoľkých druhov prefabrikovaných betónových stropov, ktoré vám uľahčia i urýchlia celý proces výstavby.


V ponuke sú aj kvalitné komínové systémy Leier. Tie využívajú najmodernejšiu technológiu, aby zabezpečili znižovanie energetickej náročnosti pri vykurovaní. Dokážu zužitkovať podstatne väčšiu časť energie obsiahnutej v palive, čo má za následok menšie množstvo a nižšiu teplotu spalín, ktoré prúdia do komína. Tiež sú vyrábané z ekologických materiálov a v kombinácii s modernými technológiami vytvárajú technicky dokonalý výsledok.


S Leierom si postavíte celý dom ľahko a výhodne. Stačí zaslať projekt na e-mailovú adresu napocty@leier.sk a nechať si zadarmo pripraviť nezáväznú ponuku na stavebný materiál. Viac informácií nájdete na www.leier.sk.

Komentáre