Život

Kto zamestná Robbieho Williamsa?

"Najviac Instagramových snímok vznikne v Disneylande. V naj snímkach roku 2014 sú aj fotky z protestov na Ukrajine či z pádu malajzijského lietadla. Santa Claus a jeho cesta do domácností."

Tablet.TV, 16. decembra 2014 12:00
Týždeň na webe: Kto zamestná Robbieho Williamsa? Foto: Tablet.TV

Bratislava 16. decembra (TABLET.TV) - Aj 300-miliónový Instagram má svojich obľúbencov – tentoraz s názvom 10 najoznačovanejších miest Instagramu. Najviac otagovanou lokalitou na svete je Disneyland v meste Anaheim v Kalifornii. Druhé miesto sa lokalitou veľmi od prvého nevzďaľuje, je to štadión Dodges rovnako v Kalifornii, v Los Angeles. A do tretice známe Times Square v New Yorku. Až štvrté miesto nás zavedie mimo Spojených štátov, konkrétne do nákupného centra v thajskom Bangkoku. Piatym cez Instagram najnavštevovanejším miestom sveta je Gorkého Park v Moskve.

Portál Buzzfeed priniesol tiež jednu zaujímavú bilanciu. Až 74 najúžasnejších spravodajských fotiek ešte stále aktuálneho roka. Nájdete medzi nimi fotky, ktoré zachytávajú aktuálne dianie, ako napríklad protesty v Hong Kongu či na Ukrajine alebo pád malajzijského lietadla. Do výberu sa dostalo aj viacero kurióznych snímok. Takou je napríklad tá, ktorá zachytáva najnižšieho a najvyššieho muža sveta.



Viral Brothers, populárni v susedných Čechách, prišli s novým prankom – poriadne okorenenou pomstou priateľky. Duo Viral Brothers sa dostalo medzi najsledovanejšie Youtube videá v Česku, a to v rámci TOP 10 až štyrikrát.

Od 1. januára 2015 začnú na Facebooku platiť nové pravidlá, ktoré sieť bližšie približuje v Zásadách využívania údajov. Sieť zhromažďuje o svojich užívateľoch okrem verejných príspevkov, zoznamov priateľov či využívaných aplikácií aj údaje o tom, s kým a ako často je užívateľ v kontakte. Zapamätá si aj to, čo o vás zdieľali ostatní užívatelia, prípadne z akého typu zariadenia ste sa na sieť pripojili. Zistiť vie aj stav batérie a vašu polohu.

Začiatok minulého týždňa patril aj Robbiemu Williamsovi, spevák si totiž hľadal cez Facebook novú prácu. Vraj by si chcel vyskúšať iné zamestnanie, avšak na futbal je príliš starý a na módu príliš tučný. Prácu si Robbie hľadal nie tak ďaleko od nás - v Nemecku, pretože ho vraj má rád. Chcel by sa zamerať na prácu s autami. Video spadá zrejme pod reklamnú kampaň, keďže spevák dostal ešte v deň jeho zverejnenia aj odpoveď od známeho nemeckého výrobcu áut. Avšak neostalo len pri jednej ponuke. Uvidíme teda, ako bude Robbieho kariéra pokračovať. Možno ho stretnete aj v obchode s nábytkom.

Dnešná rozlúčka bude vianočná. Aj keď u nás na Vianoce čakáme Ježiška, rozmýšľali ste už niekedy nad tým, ako dokáže taký Santa Claus obísť počas jedného večera milióny domácností? Sledovať jeho sane môžete vo videu, ktoré ukazuje cestu zo Severného pólu do domácností vo Veľkej Británii a v Európe. Na vizualizáciu boli použité skutočné radarové dáta anglickej spoločnosti, ktorá riadi letecký priestor nad Veľkou Britániou.

Komentáre