Život

Highlighty týždňa: V USA sa narodili dvojičky, každé v inom roku

"Šťastný nový rok mal istotne pár, ktorému sa na prelome rokov narodili dvojičky."

Webmagazin.sk/TASR, 5. januára 2016 14:00
Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa
Dvojičky, ktoré prišli na svet v americkom San Diegu na prelome rokov, sa narodili s odstupom niekoľkých minút, jedno však má dátum narodenia 31. decembra 2015 a druhé 1. januára 2016. Dievčatko, Jaelyn Valencia, prišlo na svet ako prvé na Silvestra o 23.59 h. Jeho brat, Luis Valencia, sa narodil už na nový rok.

Zomrel frontman britskej kapely Motörhead Lemmy Kilmister


Na archívnej snímke frontman britskej kapely Motörhead Lemmy Kilmister. Foto: TASR/AP
Vo veku 70 rokov v utorok podľahol boji s rakovinou frontman a zakladateľ britskej hardrockovej kapely Motörhead Lemmy Kilmister. Britský spevák a basgitarista - celým menom Ian Fraser Kilmister - sa narodil v roku 1945 v meste Stoke-on-Trent v grófstve Staffordshire a bol jediným stálym členom tejto formácie od jej založenia v roku 1975 po súčasnosť. "Náš mocný, ušľachtilý priateľ odišiel po krátkom boji s mimoriadne agresívnou rakovinou," napísala kapela na svojej stránke na Facebooku.



Gérard Depardieu bude hrať Stalina v novom filme


Francúzsky herec Gérard Depardieu stvárni sovietskeho diktátora Josifa V. Stalina v novom filme, ktorý bude režírovať francúzska herečka a režisérka Fanny Ardantová. Dej filmu sa odohráva v 50. rokoch 20. storočia a sústreďuje sa na umelca povereného vytvoriť Stalinov pomník. Depardieu sa stal v roku 2013 ruským občanom, aby sa vyhol plateniu vysokých daní, ktorými vo Francúzsku zdaňujú bohatých ľudí.

Vo Viedni si povedali áno Anna Netrebko a Yusif Eyvazov


Sopranistka ruského pôvodu s rakúskym cestovným pasom Anna Netrebko (44) a tenorista, rodák z azerbajdžanského Baku Yusif Eyvazov (38) si povedali "áno" v Sasko-koburskom paláci v centre Viedne. Eyvazov ešte v júli pre rakúsky spravodajský týždenník News povedal, že on i jeho snúbenica sa cítia doma práve vo Viedni a považujú toto miesto za vhodné pre romantickú svadbu. Anna Netrebko, ktorá pochádza z ruského Krasnodaru, je vyhľadávanou opernou divou na prakticky všetkých popredných scénach sveta.

Married!!!!!!!

Posted by Anna Netrebko on Tuesday, December 29, 2015


ODPORÚČAME AJ:
To najlepšie z Týždňov na webe 2015 - 2. časť
Pôsty či redukčné diéty po sviatkoch? Zabudnite
Hviezdou Plesu v opere bude známy spevák Paul Young
Červené víno skončilo na košeli? Pokoj, nie je to koniec sveta
Google, Facebook, Twitter, či Pinterest: Všetci bilancujú rok 2015

Komentáre