Život

Highlighty týždňa: Peter Bič Project pozývajú na prvé turné

"Prečítajte si, čo zaujímavé sa stalo počas minulého týždňa."

Webmagazin.sk/TASR, 5. októbra 2015 14:00
Na snímke hudobná skupina Peter Bič Project, archívne foto. Foto: TASR - Martin Baumann
Po dvoch štúdiových albumoch a desiatkach koncertov oznámili Peter Bič Project turné Just a Tour. Nenechajte sa však pomýliť jednoduchým názvom, pretože Just a Tour bude výnimočné. Dôvod? V histórii kapely je prvým a už len tento moment nesie v sebe náboj, ktorý garantuje, že očakávania, prípravy, či vzrušenie z koncertného dobrodružstva sa premietne do luxusného hudobného zážitku. Pod atmosféru koncertov sa určite podpíšu aj hostia - Kali, Peter Cmorik a Katarína Knechtová.

Avicii vydáva nový album Stories


Jeden z najobľúbenejších dídžejov a producentov, dvadsaťšesťročný Švéd Avicii je konečne naspäť s dlho očakávaným druhým štúdiovým albumom. Novinka dostala názov Stories. Album nadväzuje na úspech dva roky starého debutu True, ktorý obsahoval hity ako Hey Brother, Addicted To You, a samozrejme, aj Wake Me Up, čo bol zároveň najrýchlejšie predávaný singel za celý rok 2013. Novinka Stories prináša štrnásť nových piesní, ktorým kraľuje úspešný singel Waiting For Love.



Jedálny lístok z posledného obeda na Titanicu vydražili za 78.900 eur


Menu z posledného obeda podávaného pasažierom prvej triedy počas tragickej plavby luxusného zaoceánskeho parníka Titanic vydražili v online aukcii za 78.900 eur. Jedálny lístok ponúkaný aukčným domom Lion Heart Autographs získal súkromný zberateľ. Vzácny dokument, z ktorého existujú najviac štyri exempláre na svete, pochádza z niekdajšieho vlastníctva jedného zo zachránených pasažierov.

Na nedatovanej snímke prevádzkovateľa newyorskej internetovej dražby Lion Heart Autographs je obedové menu z potopeného luxusného parníka Titanic, ktoré pôjde do dražby. Foto: TASR/AP


Skupina Korben Dallas s Anetou Langerovou zverejnila klip k duetu Sen


Skupina Korben Dallas s Anetou Langerovou zverejnili klip ku skladbe Sen, ktorý je prvou ochutnávkou z pripravovaného symfonického albumu skupiny. Okrem samotnej skladby kapela zverejnila rovno aj emotívny klip k duetu. Vydanie symfonického albumu Korben Dallas s názvom Kam ideme je naplánované na koniec októbra. Okrem vydania nového albumu čakajú Korben Dallas v najbližších týždňoch aj spoločné koncerty s českou kapelou Zrní.



ODPORÚČAME AJ:
IMT Smile predstavia nový akustický program a nové CD Best Acoustic
Toto sú najlepšie spôsoby, ako prestať fajčiť
Nové funkcie v mobiloch budú hlavne o bezpečnosti
Tri teórie o mužskom mozgu, ktoré vás uvedú do reality
Chcete byť trendy študentka? Odhoďte kabelku

Komentáre