Život

Highlighty týždňa: Oscarovej herečke Anne Hathawayovej sa narodil syn

"Herečka porodila chlapca, ktorému s manželom Adamom Shulmanom dali meno Jonathan Rosebanks."

Webmagazin.sk, 12. apríla 2016 13:00
Na archívnej snímke Anne Hathawayová. Foto: TASR/AP
Oscarová herečka Anne Hathawayová sa po prvýkrát stala matkou, keď 24. marca porodila chlapca, ktorému s manželom Adamom Shulmanom dali meno Jonathan Rosebanks. Hathawayová, ktorá získala Oscara v kategórii najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe za postavu Fantine v muzikálovom filme Bedári, zverejnila 28. februára na Instagrame detailnú fotografiu svojho tehotenského bruška so soškou Oscara. Hathawayová sa s hercom a producentom Adamom Shulmanom zosobášila v roku 2012.



Ceny Anděl 2015 získali známe mená aj nové tváre českej hudobnej scény


Na snímke skupina Kryštof si na javisku pražského Hudobného divadla Karlín prevzala hudobné ocenenie v kategórii skupina roka na 25. ročníku českých hudobných cien Anděl. Foto: TASR/Bohdan Kopčák
Pražské Hudobné divadlo Karlín bolo v sobotu večer (9.4.) miestom galavečera 25. ročníka odovzdávania českých hudobných cien Anděl 2015. V zozname ocenených sú popri známych menách, akými sú David Koller a skupina Kryštof, aj nové tváre v podobe speváčok Klary a Barbory Polákovej, ktoré sa na listine andělských víťazov ocitli prvýkrát. Do Siene slávy uviedla akadémia skladateľa a hudobníka Michala Pavlíčka.

Bratislavská oslava narodenín Lucie Bílej prebehla v nevídanom štýle


Veľký hudobný sviatok zažila tento víkend slovenská metropola. Kráľovná českej speváckej scény Lucie Bílá oslávila 7. apríla päťdesiate narodeniny a oslávila ich vo veľkom štýle - trojicou megakoncertov s názvom Fifty Fifty 9. a 10. apríla na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Pôvodne bol plánovaný jeden koncert, vypredal sa však tak rýchlo, že organizátori boli nútení pridať hneď ďalšie dva.
Tu bude player


Bryan Adams sa po desiatich rokoch vracia do Košíc


Bryan Adams Foto: TASR/AP
Bryan Adams sa do košickej Steel arény vráti po desiatich rokoch. V sobotu 8. októbra tam odohrá jediný koncert na Slovensku. Fanúšikovia tohto kanadského speváka sa môžu tešiť na jeho najväčšie hity I Do It For You, Please Forgive Me, Heaven, Have You Ever Really Loved A Woman či All For Love. Košický koncert Bryana Adamsa sa bude konať v rámci jeho aktuálneho turné Get Up, ktoré odštartoval v Austrálii a čakajú ho ešte vystúpenia v Európe, USA i Kanade. Tour sa koná pri príležitosti vydania trinásteho štúdiového albumu s rovnomenným názvom.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Personalisti využívajú sociálne siete na hľadanie nových zamestnancov
Slovenský film Agáva sledujú fanúšikovia na Facebooku už od natáčania
Mali by mať deti prístup na sociálne siete? Radí psychologička
LIKE DŇA: Ženská móda v priebehu storočia
Ochrana atentátnika z Paríža: V podzemí za 13 pancierovými dverami

Komentáre