Život

Highlighty týždňa: Dominika Cibulková vstúpila do manželskej dvojhry

"Sophii Lorenovej udelili v Neapole čestné občianstvo, Zuzanu Mauréry ocenili na festivale v Karlových Varoch a tenistka Cibulková sa cez víkend vydala."

Webmagazin.sk/TASR, 11. júla 2016 14:00
Svadba slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej v Dóme Sv. Martina v Bratislave 9. júla 2016. Na snímke s novomanželom Michalom Navarom. Foto: TASR/Pavel Neubauer
Dominika Cibulková v sobotu úspešne vstúpila do životnej dvojhry. V bratislavskom Dóme Sv. Martina sa vydala za dlhoročného priateľa Michala Navaru. Na sebe mala šaty s päťmetrovým závojom, ktoré jej v Španielsku ušili na mieru. Šťastný pár si povedal svoje áno po sedemročnom vzťahu. Po slávnostnom obrade sa novomanželia s pozvanými hosťami presunuli na hostinu do kaštieľa v Oponiciach.


Adam Ďurica prichádza so skladbou Spolu


Spevák a skladateľ Adam Ďurica prišiel na začiatku leta s novým singlom, ktorému dal názov Spolu. Zároveň k singlu nakrútil aj videoklip, ktorý vznikol v Prahe pod režijnou taktovkou Ondřeja Urbanca. Novinka už rotuje v slovenskom rádiovom éteri.


Na karlovarskom festivale ocenili Zuzanu Mauréry za film Učiteľka


V Karlových Varoch v sobotu večer vyvrcholil 51. medzinárodný filmový festival. Cenu za najlepší ženský herecký výkon si odniesla slovenská herečka Zuzana Mauréry za hlavnú úlohu v slovensko-českom filme Učiteľka od režiséra Jana Hřebejka. "Som šťastná, že som s ikonou českého filmu, režisérom Janom Hřebejkom, mohla spolupracovať," uviedla herečka Mauréry. Prvý majoritne slovenský film v hlavnej súťaži MFF Karlove Vary po piatich rokoch sa bude premietať v kinách od 21. júla.


Neapol udelil čestné občianstvo herečke Sophii Lorenovej


Svetoznáma talianska herečka Sophia Lorenová sa cez víkend stala čestnou občiankou mesta Neapol. "Sophia Lorenová je telo, srdce a hlava Neapola. Pre nás je to historický deň," povedal neapolský starosta Luigi de Magistris. Herečka tiež dostala od miestneho staviteľa jasličiek Gennyho Di Virgilia figúrku so svojou podobizňou, ktorú označila za "krásnu".



ODPORÚČAME AJ:
Amnesty viní sýrskych povstalcov z únosov, mučenia a zabíjania
Slovensko zarába milióny za prelety vzdušným priestorom
REPORTÁŽ: Na vesmírne misie sa pripravujú v podzemí
Samovrahov na Slovensku pribudlo, život si vzali najmä starší ľudia

Komentáre