Život

Highlighty týždňa: Čaká princa Harryho svadba a príprava na dieťa?

"Princ William je už ženatý, médiá si teraz pravdepodobne zgustnú na jeho mladšom bratovi. Kolotoč sa roztočil minulý týždeň."

Veronika Rosputinská, 1. apríla 2014 11:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Slovenskou spoločnosťou v uplynulých dňoch hýbali najmä voľby nového prezidenta. Okolitý svet sa však nezastavil a priniesol tiež zopár zaujímavých tém. V zahraničí rozvírila vody správa o plánovanom sobáši anglického princa Harryho. Údajne je na ceste už aj prvý potomok!

Je známe, že kráľovská rodina je v Británii veľmi populárna a mnohí obyvatelia na ňu nedajú dopustiť. Veľa fanúšikov má aj mimo kráľovstva a pre médiá sú jej členovia častým objektom. Kým doteraz sa špekulovalo najmä o živote staršieho syna princa Charlesa, odkedy sa usadil a má syna, je pre médiá omnoho zaujímavejší jeho mladší brat Harry. Správy o jeho škandalóznom správaní vystriedali špekulácie o svadbe.

Princ s hustou hrdzavou hrivou je známy bohém – užíva si život, miluje večierky a neraz sa odviazal tak, že jeho správanie otriaslo stenami Buckinghamského paláca. Minulý týždeň prišli zahraničné médiá so šokujúcou správou – princ Harry sa údajne plánuje usadiť. Chystá svadbu s priateľkou Cressidou Bonas a dvojica vraj už čaká prvé bábätko. Informáciu do sveta vypustil magazín OK!, ktorý je známy falošnými informáciami a nespoľahlivými zdrojmi. To, či nás tento rok čaká ďalšia veľkolepá kráľovská svadba, je preto stále otáznikom.

Nechcem ďalšie dievča


Aj tento týždeň pre vás máme video zo sociálnych sietí, ktoré patrilo medzi tie najzdieľanejšie. Pozrite si reakciu malého chlapca, ktorý sa práve od otca dozvedel, že bude mať tretiu sestričku. Čuduj sa svete, chcel radšej brata...

Komentáre