Život

Highlighty týždňa: Aj Neymar už má svoju voskovú figurínu

"Viete, čo sa stalo minulý týždeň? Brazílsky futbalový útočník Neymar stretol svojho dvojníka a nemohol zadržať smiech."

Webmagazin.sk/Tomáš Kušnír, 1. júna 2016 10:00
Neymar a jeho vosková figurína Foto: prnewswire.com
Brazílsky futbalový útočník Neymar stretol svojho dvojníka. Do tréningového centra Barcelony totiž zavítala vosková figurína s jeho podobizňou z produkcie múzea Madame Tussaudovej. Neymar najprv nemohol zadržať smiech, potom svojmu dvojníkovi, ktorý je vyobrazený v oslavnej póze po strelení jedného z gólov na MS 2014 v Brazílii, upravil vlasy a spolu s ním pózoval fotografom. Figurína v drese Brazílie, ktorý poskytol sám Neymar, bude vystavená v múzeu Madame Tussaudovej v Orlande na Floride.

Bruselský chlapček bude cikať mlieko, podporí Afriku


Manneken Pis, najslávnejšia soška v Bruseli, bude dnes cikať mlieko. V deň, keď si verejnosť pripomenie Svetový deň mlieka, bude cikajúci chlapček oblečený do šiat afrického farmára s odkazom na skutočnosť, že pre obyvateľov Afriky je mlieko základným zdrojom potravy a príjmov.

Johnny Depp sa nesmie priblížiť k manželke na menej ako 90 metrov


Johnny Depp s manželkou. Foto: TASR/AP
Americký sudca nariadil hercovi Johnnymu Deppovi, aby sa ku svojej manželke nepribližoval na vzdialenosť menšiu než 100 yardov (91,44 metra). Reagoval tak na tvrdenie Deppovej manželky, ktorá herca obvinila z toho, že do nej počas hádky hodil mobilný telefón. Manželia sa rozvádzajú a žijú od minulej nedele v odlúčení. Dvojica sa zoznámila v roku 2009 pri nakrúcaní spoločného filmu The Rum Diary v Portoriku.



Adele podpísala zmluvu za 90 miliónov libier


Speváčka Adele. Foto: TASR/AP
Britská popová speváčka Adele podpísala novú zmluvu s nahrávacou spoločnosťou Sony v hodnote 90 miliónov libier (116 miliónov eur). Ide o najväčší kontrakt svojho druhu v dejinách. Táto 28-ročná interpretka a skladateľka sa dostala pod krídla Sony po tom, ako jej vypršala pôvodná zmluva s britskou nezávislou značkou XL. Zmluvu vyjednal Adelin manažér Jonathan Watkins tesne pred vlaňajšími Vianocami, doteraz však kontrakt držali v tajnosti.



ODPORÚČAME AJ:
Ideálny darček od zaneprázdnených synáčikov: 3D model samého seba
Microsoft zakáže všetky jednoduché heslá
O Európsku filmovú cenu 2016 zabojujú Eva Nová a Farby piesku
Máte v sebe fontánu mladosti?

Komentáre