Život

Poznáme finalistky Miss Universe Slovenskej republiky 2015

" Miss Universe 2015 získa osobný automobil, letenku na svetové finále Miss Universe 2015 , zlatý set pozostávajúci z náhrdelníka, náušníc a prsteňa, doplnený briliantmi a ďalšie ceny."

Webmagazin.sk/TASR, 26. februára 2015 15:45
Tlačová konferencia k Miss Universe SR 2015 spojená s voľbou Miss Media a predstavením hlavnej ceny pre Miss Universe v showroome Mercedes-Benz na Tuhovskej ulici v Bratislave vo štvrtok 26. februára 2015. Na snímke Miss Media Veronika Šebáková zo Šamorína. Foto: TASR – Štefan Puškáš
Riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová predstavila dnes v Bratislave finalistky Miss Universe 2015. Držiteľku korunky spozná slovenská verejnosť v piatok 6. marca v priamom prenose na Jednotke RTVS.

Dievčatá budú bojovať dovedna o osem titulov, tri hlavné - Miss Universe, prvá a druhá vicemiss, v pätici vedľajších titulov sú Miss Média (novinárska cena), Miss Emma (najzaujímavejšia finalistka čitateľov ženského mesačníka), Miss Mary Kay (najzaujímavejšia tvár kozmetickej spoločnosti), Miss CHI Biosilk (najkvalitnejšie vlasy) a Miss Tip divákov RTVS (na základe sms hlasovania televíznych divákov).

Miss Universe 2015 získa osobný automobil, letenku na svetové finále Miss Universe 2015, zlatý set pozostávajúci z náhrdelníka, náušníc a prsteňa, doplnený briliantmi, exkluzívny model na svetové finále Miss Universe a ďalšie ceny. Prvá vicemiss bude Slovensko reprezentovať na Miss Earth 2015 a Miss Tip na Miss International 2015.

Finálovú dvanástku v 17. ročníku tejto súťaže krásy tvoria:
Kristína Jančeková (Prievidza, 19 rokov),
Anita Polgáriová (Rožňava, 22),
Veroniká Šebáková (Šamorín, 24),
Denisa Vyšňovská (Prievidza, 20),
Petra Poláková (Závadka nad Hronom, 24),
Saskia Januščáková (Handlová, 18),
Martina Danková (Košice, 23),
Andrea Behúnová (Udavské, 18),
Katarína Bezecná (Bratislava, 22),
Dominika Zemanová (Bratislava, 24),
Zdenka Pavlíková (Osuské, 24),
Beatrica Závodniková (Košice, 21).


V rámci predstavovania finalistiek zvolili prítomní novinári aj Miss Média. Stala sa ňou 24-ročná súťažiaca s číslom tri Veronika Šebáková zo Šamorína. "Som veľmi prekvapená, sú to samé pozitívne pocity. Do súťaže som sa prihlásila sama, dotlačila ma však k tomu moja kamarátka. Je nás tu dvanásť krásnych dievčat, každá sme niečím iná, a toto je dosť individuálna záležitosť, takže trafiť sa do jednej z dievčat, bude nesmierne náročné," uviedla pre TASR nová Miss Média.

Finálovú dvanástku zhodnotila pre TASR riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová. "Je úplne iná, každá je iná, ani jedna sa nepodobá, ani jedna nie je žiaden typ, je to veľmi rôznorodé. Každá z dvanástky dievčat je absolútne iný typ, to sme ešte nemali. V porote prevládajú ženy, ktoré sa tým živia, ktoré robia so ženami. Závisí veľa od osobných pohovorov, ktoré čakajú dievčatá pred finále s každým porotcom, to si myslím že zaváži. Samozrejme, porotcovia ich uvidia na scéne, uvidia ich odlíčené, nalíčené, ale gro padne pri osobných pohovoroch s každou finalistkou."

Komentáre