Zdravie

V každej domácnosti sa môžete riadiť aktuálnymi trendmi v gastronómii

"Palma prichádza s novinkami, ktoré reagujú na aktuálne trendy v gastronómii."

Tablet.TV, 19. mája 2015 12:30
Foto: screenshot Tablet.TV
Oleje Raciol, Fritol či Heliol, margaríny a tuky na pečenie, ale aj detská kozmetika Bupi. To sú tradičné výrobky jednej z najstarších slovenských značiek – Palmy, ktorá je od roku 1920 súčasťou slovenských domácností. Teraz prichádza na trh s novinkami, ktoré reagujú na aktuálne trendy v gastronómii a zároveň predstavuje novú, výrazne modernejšiu identitu.

Manažment Palmy v snahe zistiť, čo potrebujú a oceňujú slovenské domácnosti v poslednom období komunikoval so spotrebiteľmi. Aj vďaka tomu Palma obohatila svoj sortiment o celkom nové produkty výnimočnej kvality. Napríklad pri novom rade výberových repkových olejov Raciol z prvého lisovania, ktorý je balený v skle, sa kladie dôraz na šetrné spracovanie a zachovanie dôležitých živín.

Mnoho obľúbených produktov firmy zlepšilo svoj obal, dizajn alebo receptúry. Palma týmto krokom potvrdzuje, že stále ostáva dôležitou súčasťou slovenského trhu potravín. Súčasťou novej identity je aj snaha posunúť kulinársku úroveň vo varení a pečení. Či už spoluprácou so slovenskou foodbloggerkou, ktorá pripravila sériu receptov slovenskej klasiky, ale aj prostredníctvom webovej stránky a profilu na facebooku.

Komentáre