Zdravie

Chcete potomka a najkrajší darček pod stromček súčasne?

"S eJoy® Fertility žiadny problém."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. decembra 2023 9:00
Foto: eJoy Fertility
Snažíte sa s partnerom či partnerkou o potomka, ale nevychádza vám to? Čo tak si dať na Vianoce najkrajší darček v podobe konečne úspešného otehotnenia?

Štatistiky hovoria, že muži aj ženy čoraz viac odkladajú rozhodnutie o potomkovi na neskorší čas. Jedným z dôsledkov tohto trendu je aj nižšia šanca na otehotnenie alebo nutnosť dlhšieho snaženia. Čo by ste povedali na možnosť, že tomu viete pomôcť?

Od čoho všetkého závisí otehotnenie?
Ak chcete splodiť potomka, určite už viete, že iba snaha sama o sebe nemusí stačiť. Veľmi dôležité sú biologické aspekty, či už ide o dostatočné zdravie, množstvo a pohyblivosť mužských spermií, alebo o dozrievanie a uvoľnenie ženského vajíčka.

Na tieto dve oblasti potom priamo aj nepriamo vplývajú predovšetkým životospráva, životný štýl, stravovanie, zdravie a funkčnosť pohlavnej sústavy či hormóny.

Práve tieto faktory majú obvykle dlhodobé pôsobenie, čo je aj dôvodom, prečo sa mnohým párom dlhšiu dobu nemusí podariť otehotnieť a splodiť potomka. Nemenej dôležitým vplyvom je aj vyššie spomínaný vek, ktorý pôsobí na starnutie mužských aj ženských pohlavných buniek, ovplyvňuje spermatogenézu aj ovulačný cyklus.
Pokiaľ teda chcete úspešne splodiť potomka, musí do seba zapadnúť niekoľko vplyvov súčasne, vrátane plodných dní a čo najzdravšieho stavu spermií. Našťastie, dnes už existujú aj prirodzené a prírodné prostriedky, ktoré vám k tehotenstvu pomôžu.

eJoy® Fertility ako univerzálne riešenie pre ju aj jeho
Zaujímavým a úspešným príkladom je úplná novinka na našom trhu a to prípravok eJoy® Fertility. Ten je určený univerzálne pre mužov aj ženy, pričom za touto jeho výhodou je komplexné zloženie kombinujúce bylinné extrakty, vitamíny, minerály a ďalšie látky so stimulačnou funkciou pre mužskú aj ženskú pohlavnú sústavu.

Formou pôsobenia sa jedná o perorálne kapsuly, ktoré sa užívajú na pravidelnej báze a to buď raz alebo dvakrát do dňa. Stačí ich iba prehltnúť a zapiť vodou, majú jednoduché dávkovanie a vďaka zloženiu ich môžete užívať aj niekoľko mesiacov po sebe.

V ich zložení je kombinácia rastlín Maca, Tribulus, Ashwagandha a Panax Ginseng, ktoré sú známe afrodiziaka aj stimulanty pohlavných funkcií a zdravia.

Výsledkom je komplexné pôsobenie spolu s ďalšími látkami, vrátane zinku prospešného špeciálne na spermatogenézu u mužov alebo koenzýmu Q10, ktorý pomáha na zdravie vajíčok u žien. Takéto zloženie a zameranie je na našom trhu jedinečné.

Netreba vyšetrenie ani recept od lekára
To, že splodiť potomka môžete už do Vianoc, je možné aj vďaka voľnej dostupnosti tohto prípravku. Na jeho kúpu totiž nemusíte navštíviť žiadneho lekára.

eJoy® Fertility je voľnopredajný produkt, ktorého kúpa nevyžaduje ani recept či predpis a už vôbec nie žiadne vyšetrenie. Prírodné zloženie totiž neobsahuje žiadne syntetické liečivá, ktorých užívanie by podliehalo lekárskemu posúdeniu či indikácii.

Prípravok napriek tomu pôsobí naozaj komplexne, či už ide o ženskú plodnosť, mužskú plodnosť alebo aj hormonálnu rovnováhu. Jeho zloženie ho navyše predurčuje aj pre ženy, ktoré by chceli mať pravidelnú a priebehom zdravú menštruáciu, prípadne by chceli zmierniť negatívne symptómy spojené s predmenštruačným syndrómom.

Na rozdiel od konkurenčných produktov má mimoriadne koncentrované zloženie, ktoré pomáha komplexne a intenzívne. Súčasne s tým sa netreba báť žiadnych vážnejších vedľajších alebo nežiaducich účinkov či nejakých kontraindikácií.

Spoľahnite sa na dlhoročné skúsenosti značky
Značka eJoy® nie je na našom trhu žiadny nováčik, práve naopak. Pôsobí u nás už od roku 2016, kedy na trh uviedla prvý svoj produkt pôvodnou receptúrou z Veľkej Británie.

Portfólio je tvorené prípravkami na komplexnú podporu sexuálneho výkonu a zdravia pohlavného systému. Či už ide o eJoy® na podporu potencie, eJoy® Long na predĺženie výkonnosti v posteli alebo o špeciálny eJoy® Femina pre ženy.

Novinka v ponuke tejto značky, eJoy® Fertility, je svojim spôsobom u nás jedinečný. Nejde totiž o žiadny klasický vitamínový doplnok na podporu otehotnenia pre ženy, akých sú u nás desiatky. Je vhodný pre obe pohlavia a jeho zloženie je natoľko komplexné, že pomáha tak na zdravie mužských spermií, ako aj na zdravie ženských vajíčok.

Ak ste už vyskúšali naozaj „všetko“ a doteraz bez úspechu, práve eJoy® Fertility má najväčší potenciál vám pomôcť. Nečakajte už ani deň! Objednajte si ho cez oficiálny eshop značky priamo z pohodlia domova a spravte si tie najkrajšie Vianoce!

Komentáre