Technológie

Tisíc wattový boombox pre mobily

"Pyle Street Blaster 1000 W je nezvyčajne výkonné audio príslušenstvo k všetkým multimediálnym zariadeniam s Bluetooth pripojením."

Erik Stríž, 8. apríla 2014 10:00
Pyle Street Blaster 1000 W Foto: Amazon


Priemysel s hudobnou technikou zažíva veľmi priaznivé obdobie. Mladí ľudia, ktorí sú veľmi vďačnou cieľovou skupinou pre výrobcov elektroniky, sú čoraz viac náročnejší a majú radi hudbu. Počúvajú ju nielen doma a v práci, ale aj na cestách a pri rôznych aktivitách, napríklad v telocvični pri cvičení. Pre posluch hudby v domácom prostredí alebo počas cestovania celkom stačia aj slúchadlá, avšak v spomenutej telocvični sa vyžaduje mocný kvalitný zvuk. Taký vytvárajú práve káblové alebo Bluetooth reproduktory, ktorým momentálne vedie tento boombox.

Ideálny reproduktor aj na veľkú párty


Pyle Street Blaster je zariadenie nazývané aj ako boombox s výkonom úžasných až tisíc wattov. S takýmto výkonnostným potenciálom sa celkom určite stane nástrojom tvorby hudobnej kulisy nielen v posilňovni, ale aj na záhradnom večierku.

Pyle Street Blaster 1000 W Foto: Amazon

Konkurenčná výhoda tkvie v rozsiahlej konektivite


Bezdrôtový reproduktor Pyle Street Blaster disponuje technológiami NFC (dotykové spárovanie zariadení), Bluetooth (bezdrôtový prenos hudby a dát na niekoľko metrov) a na boku kovaného tela s matným lakom nachádzame sériu štandardných zvukových konektorov vrátane toho 3,5 milimetrového, AUX, Mic a Guitar & DC Power Jacku.

Pre ľudí s aspoň základnými technickými znalosťami bude pozitívnym prekvapením, že tento tisíc wattový reproduktor v sebe nesie vlastnú batériu. Predajca neuvádza, ako dlho udrží zariadenie v činnosti, avšak čas nabíjania stanovuje iba na štyri hodiny.

Pyle Street Blaster 1000 W Foto: Amazon

Prakticky pre každého (bonitného) zákazníka


Pyle Street Blaster 1000 W nachádza svojich budúcich majiteľov medzi aktívnymi tínedžermi, športovcami a, samozrejme, medzi ľuďmi so záľubou v domácich večierkoch. Typické využitie zariadenia je tak prakticky determinované, zároveň však veľmi rozmanité.

Dostupnosť, cena a konkurencia


Pyle Street Blaster 1000 W sa dá zakúpiť na americkom Amazone za 249 amerických dolárov, po vypredaní piatich kusov sa cena navýši o ďalších takmer 400 dolárov.

Najväčšími konkurentmi by podľa Amazonu mali byť zariadenia ako Sharp GX-M10, Sony RDHGTK37IP a Pioneer Crew Steez. Ani jedno z nich však nedisponuje výkonom až tisíc wattov.

Komentáre