Technológie

Philips si vybral Slovensko! Obdobnú predajňu nenájdete nikde v Európe

"Značka si spomedzi európskych krajín pre svoju špecializovanú predajňu vybrala Slovensko. Pod jednou strechou ponúka to najlepšie z bielej aj čiernej techniky. Niektoré z produktov inde ani nekúpite."

Webmagazin.sk, 10. marca 2014 8:00
Nová predajňa Philips Foto: Philips


Ak ste milovníkom špičkovej či dizajnovej elektroniky a pred samotnou kúpou produktu uprednostňujete miesto klikania myškou dotyk naživo, máme pre vás zaujímavú správu. Spoločnosť Elektro Expert pred pár dňami otvorila v jednom z bratislavských nákupných centier prvú špecializovanú predajňu Philips. Obdobnú nenájdete ani u susedov v Čechách a ako tvrdia ľudia z Philipsu, tá bratislavská je jedinečná svojho druhu v rámci celej Európy.

V novej predajni sme sa už boli pozrieť. Na ploche 150 metrov štvorcových nájdete pekne pokope všetko, čo dnes elektro ponúka. Efektná „obývačka“ v strede predajne delí priestor na dve časti. Jedna ponúka audio a video produkty, tá druhá patrí malým domácim spotrebičom. Tie dopĺňajú dizajnové svietidlá.

Nová predajňa Philips Foto: Philips
Ťažko povedať, čo nás upútalo najviac. Skvelý výber slúchadiel a dizajnových reproduktorov dopĺňajú dokovacie stanice, mixážny pult či trendy elektro v retro štýle. Ženskú časť návštevníkov zaujali kávovary, žehličky, vysávače a podobné vychytávky pre domácnosť, muži zas mohli oči nechať na špičkových televízoroch.

V predajni nájdete vyváženú kombináciu dostupných modelov a produktov pre náročnejšieho zákazníka, ktorý má v peňaženke k dispozícii o čosi vyššiu sumu ako pár stoviek. Odniesť si tak domov môže 65-palcový Ultra HD kúsok či 55-palcový televízor zo série Design line. Zaujme na prvý pohľad, nečudo, že televízory získali na výstave v Mníchove ocenenie iF product design award 2014.

Malý tip na záver. Ak vás partner či partnerka zvykne vodiť po obchodoch a vás to ubíja, v tejto predajni nájdete príjemný kútik s videohrou...

Komentáre