Technológie

Štýlové hodinky Nooka so superhrdinami

"V najbližších mesiacoch sa do predaja dostanú hodinky značky Nooka s motívom Justice League od DC Comics."

Erik Stríž, 27. marca 2014 12:00
Štýlové hodinky Nooka so superhrdinami Foto: Nooka


Justice League od komiksovej “veľmoci” DC Comics je svetovo najväčší tím superhrdinov. Kombinuje v sebe Batmanovu inteligenciu, Supermanovu silu, schopnosti vôle Green Lanterna, rýchlosť Flasha a ďalšie pozitíva postavičiek Wonder Woman, Cyborg a Aquaman.

Zrejme ani vám mená týchto postáv okrem Batmana a Supermana nič nehovoria, napriek tomu sa vo svete tešia veľkej priazni. Práve pre ľudí, ktorí sa radi nechávajú vtiahnuť do sveta fantázie a heroických výkonov, je určená nová modelová séria hodiniek od spoločnosti Nooka.

Štýlové hodinky Nooka so superhrdinami Foto: Nooka

Nooka je módna značka z New Yorku a jej štýlové hodinky sú dnes veľmi obľúbeným artiklom najmä u mladých moderných ľudí žijúcich vo veľkých mestách. Séria farebných hodiniek s jednoduchým dizajnom a motívom v štýle Justice League od DC Comics si bude hľadať nových majiteľov najmä v mužskej časti zákazníckeho spektra.

Hodinky samotné sú veľmi jednoduché, sú vybavené jednofarebným LCD displejom a atypickým ukazovateľom času. Hodiny sa zobrazujú vo forme napĺňajúceho sa bodkovaného kruhu, minúty sa akoby napĺňajú po vodorovnej stupnici od 0 do 60 a sekundy sú reprezentované klasickými digitálnymi číslicami. Samostatne sa zobrazuje aj údaj AM/PM, ktorý hovorí o tom, v ktorej polovici dňa sa práve nachádzame.

Štýlové hodinky Nooka so superhrdinami Foto: Nooka

Prakticky jediná súvislosť so superhrdinami je použité logo konkrétnej postavy na “ciferníku” hodín a ich celková farebná úprava. K tomu sú hodinky zabalené do papierového kartónu s komiksovým motívom, ktorý je sám o sebe darčekovým balením.

Štýlové hodinky Nooka so superhrdinami Foto: Nooka

Cena hodiniek Nooka s motívmi od DC Comics zatiaľ nie je známa, dá sa však predpokladať niekde medzi úrovňou 50 až 80 amerických dolárov. Hodinky sú totiž iba upravenou edíciou modelu ZUB ZIRC MB 20, ktorého cena je 49 amerických dolárov.

Komentáre