Technológie

Nenechajte nič na náhodu a poistite si svoje elektro zariadenie

"Do konca septembra vás táto služba v DATARTe vyjde dokonca o 15 % lacnejšie. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. septembra 2023 12:35, aktualizované 4. septembra 11:35
Foto: DATART
Rozbitie či krádež vašej prenosnej elektroniky nemusí tak bolieť. Ako to? Stačí, že sa pri kúpe nového zariadenia v e-shope alebo v predajni informujete o možnostiach poistenia vašej elektroniky.

Rozbitý displej na smartfóne či tablete je nočnou morou snáď každého z používateľov inteligentných zariadení. No vzhľadom na rýchle pracovné tempo a životný štýl sa s takýmto „módnym doplnkom“ na svojom zariadení stretol už takmer každý. S výhodným poistením od DATARTu už viac nebudete musieť behať so svojím poškodeným zariadením od technika k technikovi. Poistenie mobilných zariadení môžete za výhodných podmienok získať spolu s novou technikou. Do konca septembra vás táto služba vyjde dokonca o 15 % lacnejšie.

Ako to funguje?

Vybrali ste si svoje mobilné zariadenie? Skvelé! Výrobky, na ktoré sa poistenie pokrývajúce opravu náhodného poškodenia alebo náhradu zariadenia pri krádeži vzťahuje sú prehľadne označené v e-shope aj v kamennej predajni DATART. Tam vás na ňu upozornia aj elektrošpecialisti pri výbere zariadenia. Na výber máte z dvoch variantov. Svoje nové mobilné zariadenie si môžete poistiť proti náhodnému poškodeniu a krádeži na 12 a 24 mesiacov. Je len na vás, ktoré si vyberiete. Keď dokončíte svoj nákup, získate certifikát, ktorý budete potrebovať v prípade nahlasovania škodovej udalosti.

Škodovú udalosť vybavíte raz-dva

Spadol vám váš poistený telefón a objavil sa vám na displeji neželaný „pavúk“? Z pohodlia vašej obývačky stačí iba kontaktovať poisťovňu a dohodnúť si opravu. Na ďalší deň príde kuriér po poškodené zariadenie, odvezie ho do servisu a o 3 dni vám ho opravený prinesie naspäť na dohodnutú adresu. Ak sa vaše zariadenie nedá opraviť, oprava sa neoplatí alebo dôjde ku krádeži, získate celkom nové zariadenie. Zaplatíte iba spoluúčasť, ktorá sa pohybuje v desiatkach eur v závislosti od predajnej ceny vášho zariadenia.

Foto: DATART

Poistite si najpoužívanejšie zariadenia

Nenechávajte nič na náhodu a využite septembrovú zľavu 15 % na poistenie kryjúce opravu poškodení alebo náhradu zariadenia v prípade krádeže. Poistenie sa vzťahuje na elektroniku, ktorá dnes už patrí ku každodennému životu. Poistenie si môžete prikúpiť k mobilným telefónom, tabletom, notebookom, inteligentným hodinkám, fitness náramkom, prenosným reproduktorom, čítačkám kníh, fotoaparátom a mnohým ďalším zariadeniam, ktoré uľahčujú každodenné činnosti. Navyše poistenie platí v rámci celého Slovenska a dokonca aj v zahraničí.

Využite pri nákupe svojho nového elektro zariadenia poistenie kryjúce škody vzniknuté náhodným poškodením alebo krádežou do 30. septembra so skvelou zľavou 15 %. Ak ste žiadateľom príspevku na digitálneho žiaka, poistenie notebooku či tabletu je pridanou hodnotou, ktorú pri kúpe rozhodne majte na pamäti.

Komentáre