Technológie

Najzábavnejšia posteľ na svete

"Používate posteľ iba na spánok a manželské povinnosti? Možno robíte chybu. S posteľou Hi-Can, ktorú si obľúbia najmä muži, si užijete oveľa viac zábavy a oddychu. "

Erik Stríž, 10. decembra 2013 10:00
Technológiami nabitá posteľ Hi-Can Foto: Hi-Can


Dizajnéri nie sú iba autormi produktov, ktoré sa vždy ujmú do každodenného života, sú často tvorcami vízií. Vízií o tom, ako by mohla vyzerať napríklad domácnosť v blízkej budúcnosti. Posteľ Hi-Can je práve takouto víziou, ibaže s tým dodatkom, že sa dá aj reálne zakúpiť.

Technológiami nabitá posteľ Hi-Can Foto: Hi-Can

Posteľ s vlastným projektorom


Je pravda, že v ponuke predajcov a výrobcov dnes nájdete postele tých najrôznejších tvarov, veľkostí a dokonca aj funkcií. Líšia sa od seba použitými povrchovými materiálmi alebo iným spracovaním konštrukcie či matracov. Výraznejšou inováciou je však použitie hrubšieho rámu so zabudovaným audiosystémom, projektorom s vysokým rozlíšením, vstavanou hernou konzolou a špeciálnym osvetlením.

Technológiami nabitá posteľ Hi-Can Foto: Hi-Can

Súkromný audio systém


Posteľ Hi-Can je v prvom rade priestorom pre pohodlné sledovanie televízie, filmov a pre hranie hier na hernej konzole. Intímne osvetlenie sa dokáže meniť v závislosti od toho, na čo chcete práve posteľ používať, hudobná kulisa je priamo napojená na konzolu a špeciálny ovládač, ktorým všetko riadite.

Technológiami nabitá posteľ Hi-Can Foto: Hi-Can

Spánok aj hry na jednom mieste


Tvar postele je navrhnutý tak, aby napĺňal podstatu priestoru na spánok a oddych, ale aby poskytoval komfort aj pri hraní hier. Preto je možné hornú tretinu matraca nakloniť tak, aby slúžila ako opora pre chrbát. Vždy je lepšie pri hraní hier sedieť, ako ležať a namáhať si tak krk. Posteľ poskytuje priestor pre dvoch ľudí.

Technológiami nabitá posteľ Hi-Can Foto: Hi-Can

Na cenu sa ani nepýtajte


Multifunkčná a technologicky nabitá posteľ Hi-Can je niečo, čo si nedovolí hocikto. Jej cena je ohromných 60-tisíc amerických dolárov, čo je hodnota prevyšujúca cenu krásneho luxusného automobilu. Táto hodnota nie je daná ani tak technologickou vyspelosťou, ale v prvom rade prestížou z vlastníctva jedinečného produktu, pod ktorý sa podpisujú renomovaní svetoví dizajnéri.

Komentáre