Technológie

Luminox Sea a Air

"Modelová rada Luminox Sea sa môže pochváliť tým, že používa kvalitnú technológiu Luminox Light, ktorá umožňuje perfektnú viditeľnosť za šera aj za tmy a vydrží svietiť viac ako dvadsať päť rokov. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. januára 2014 6:30
Foto: WSW s.r.o.
Technológia Luminox Light využíva patentovanú technológiu, ktorá bola v minulosti vyhradená len pre účely armády. Plynové osvetlenie pomocou borosilikátových sklenených kapsúl svieti zreteľne a vďaka tejto precíznej technológie, sú hodinky Luminox veľmi dobre čitateľné na prvý pohľad, čo oceníte predovšetkým v sťažených klimatických podmienkach. Modelová rada Luminox Sea je ako stvorená pre všetkých vyznávačov vodných športov. Tieto hodinky slúžia na hĺbkové potápanie a navyše sú veľmi odolné proti nárazu.

Modelová rada Luminox Air tiež používa technológiu Luminox Light. Tieto hodinky majú veľmi robustné puzdra, ktoré sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele alebo polykarbonátu. Väčšina modelov má veľmi kvalitnú skrutkovaciu korunku, ktorá garantuje takmer dokonalú vodotesnosť výrobku. Všetky mechanické hodinky majú taktiež priehľadné zadné viečko. Hodinky modelovej rady Luminox Air majú oceľové náramky alebo kožené pásiky. Oceľové náramky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, ktorá ide veľmi ľahko a jednoducho rozopínať. Kožené remienky sú pre zmenu vyrobené z vysoko kvalitnej kože, ktorá je veľmi starostlivo a špeciálne ošetrená proti nepriepustnosti vody. Kožený opasok však nie je primárne určený pre kúpanie alebo potápanie vo vode.

Hodinky Luminox Sea 1511


Foto: WSW s.r.o.
Hodinky Luminox Sea 1511 sú veľmi kvalitné hodiny pre športových potápačov. Vodotesnosť týchto hodiniek je totiž do 500 metrov.
Veľmi dômyselné je tiež osvetlenie hodiniek pomocou skvelej technológie Luminox Light, ktorá je na špičkovej úrovni. Zobrazenie času je analógové. Na čiernom okrúhlom ciferníku nie sú žiadne arabské čísla, iba indexy. Dátumovku objavíte na pozícii čísla 3.
Priemer nerezového puzdra je 44 milimetrov.
Hodinky sú vybavené quartzovým strojčekom na batérie. Hodinky chráni zafírové sklíčko. Náramok hodiniek je čierny a je vyrobený z plastu.

Praktické hodinky Luminox Air 9273


Foto: WSW s.r.o.
Druhý výrobok od prestížnej švajčiarskej spoločnosti Luminox, ktorý si predstavíme, sú praktické hodinky Luminox Air 9273. Sú určené pre všetkých milovníkov špičkových športových hodiniek. Tento výrobok má biely okrúhly ciferník, na ktorom uvidíte tri malé chronografy. Priemer kvalitného titánového puzdra je 45 milimetrov.
Hodinky sú vybavené quartzovým strojčekom na batérie a chráni ich zafírové sklíčko. Čas ukazujú modré ručičky a červená sekundovka.
Podobne ako u modelového radu Luminox Sea je aj tento rad vybavený technológiou Luminox Light. Náramok hodiniek je modro červený a je vyrobený z kože.
Vodotesnosť výrobku je do 100 metrov. Hodinky sú ďalej vybavené stopkami a ukazovateľom dátumu, ktorý objavíte na pozícii čísla 6 a 12. Pod číslom 12 ukazuje dátumovka anglické skratky dní, na pozícii čísla šesť sú potom zobrazené čísla jednotlivých dní v mesiaci.
Výrobok je veľmi vhodný pre alergikov.

Komentáre