Štýl

Zažite štedré Vianoce v Eurovea

"Vianoce sú čochvíľa tu a vy tento najkrajší čas v roku môžete stráviť v Eurovea, kde zažijete nielen príjemný čas adventu spolu so svojimi najbližšími, ale aj výhodne nakúpite skvelé darčeky pre celú rodinu."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. decembra 2023 12:36
Zažite štedré Vianoce v Eurovea Foto: EUROVEA
Pre návštevníkov nákupného centra je tento rok pripravených i niekoľko príjemných prekvapení so skvelými benefitmi, ktoré sa dajú využiť počas celého mesiaca.

Vianočné nákupy plné benefitov
Eurovea si opäť v decembri pripravila pre svojich zákazníkov štedrý vianočný zážitok plný radosti a výhod. Ak pri nakupovaní v jeden deň miniete na darčeky spolu nad 110 Eur, dostanete k nákupu 2D lístok do kina úplne zadarmo. Tým, čo si radi doprajú ešte viac a nakúpia až nad 310 Eur, Eurovea daruje jeden VIP lístok do kina, aby si mohli vychutnať svoj obľúbený filmový zážitok s ešte väčším pohodlím. Aktivácia bonusu je veľmi jednoduchá. Navštívte Cinema City Eurovea a v pokladni vymeníte všetky bločky z nákupov za váš vianočný bonus. Akcia platí až do konca mesiaca.



Tipy na darčeky pre každého
Minúť rozpočet na darčeky je veľmi jednoduché. V nákupnej pasáži nájdete obchody s vianočným sortimentom, kde na vás čaká bohatý výber darčekov pre vašich blízkych. Tí, ktorí túžia po exkluzivite, môžu navštíviť novootvorené obchody a butiky s unikátnymi značkami, ktoré nájdu iba v shoppingu na Dunaji. Na prízemí nákupnej pasáže ich otvorilo hneď niekoľko, napríklad prémiová značka Hugo s nadčasovou módnou pre mužov aj ženy, alebo butik s luxusnými talianskymi kabelkami Furla. Pánsku módu a kvalitu v každom detaile zastupuje značka Boss, ďalšou v poradí je obľúbená talianska módna značka našich celebrít - Twinset, či predajňa Notino so širokým portfóliom produktov zo sveta vôní, krásy a zdravia. Chutným a štýlovým vianočným darčekom bude určite prémiová švajčiarska čokoláda Lindt, ktorú kúpite dokonca aj vo vegan verzii. Určite navštívte aj pánsky butik hneď vedľa - Mens´shop, ktorý je zasa tou pravou darčekovou destináciou pre štýlových pánov, ktorí si vedia užívať kvalitné módne kúsky na každú príležitosť. Na zníženom prízemí novej nákupnej pasáže si urobíte radosť praktickým batohom od českej, dizajnovej a cenovo dostupnej značky Vuch, alebo prémiovým doplnkom z najkvalitnejšieho materiálu od značky Wittchen. Ich sortiment zahŕňa kabelky, odevy, šály a mnoho ďalších.



A keďže je Eurovea tento rok naozaj štedrá, darčeky môžete vyhrať aj na sociálnych sieťach, kde prebiehajú vianočné súťaže o zaujímavé a atraktívne ceny až do januára. Vyhrať môže naozaj každý, zapojte sa a pripravte si štedré Vianoce.



Špeciálne vianočné zľavy
Veľké množstvo darčekov predstavuje však značnú investíciu. Nakúpte preto vianočné darčeky včas, bez stresu a za výhodné ceny. Tretí decembrový predĺžený víkend bude v Eurovea naozaj špeciálny. Od 14. do 17. decembra vypukne na nábreží Dunaja nákupný ošiaľ s pestrou ponukou vianočných zliav a výhod v butikoch, obchodoch, reštauráciách či na Vianočných trhoch.

S kupónmi priamo vo vašom mobile nakúpite ešte výhodnejšie! Zaregistrujte sa na webe: www.vianoce.eurovea.sk a kupóny vám budú doručené priamo do vašej e-mailovej schránky. Potom už iba stačí pri platení ukázať zľavový kupón v mobile.



Ideálny vianočný darček
Ak stále váhate nad tým, čím prekvapiť blízkych pod vianočným stromčekom, máme pre vás ideálne riešenie. Darčeková karta Eurovea poteší všetkých, vrátane tých s osobitým štýlom a špecifickými predstavami o perfektnom darčeku. Obdarovaná osoba ňou môže totiž platiť vo všetkých obchodoch, reštauráciách, v kine, fitku či dokonca u kaderníka. Takto môžete blízkemu darovať kredit v sume od 5 do 250 eur, ktorý platí jeden rok odo dňa vystavenia. Zostatok kreditu si obdarovaný zistí veľmi jednoducho, a to hneď niekoľkými spôsobmi. Buď naskenovaním QR kódu priamo z darčekovej karty, alebo v predajnom kiosku pri infopulte, prípadne zadaním čísla Token z karty na webovej stránke nákupného centra: eurovea.sk/darcekova-karta. Darčekovú kartu kúpite každý deň v predajnom kiosku pri infopulte od 7.00 do 22.00 h. a ak patríte k ľuďom, ktorí nakupujú úplne na poslednú chvíľu, môžete si ju zaobstarať dokonca aj 24. decembra do 12.00 h.



Vianočná atmosféra a zážitky
Nakupovanie počas vianočného obdobia vám už tradične v Eurovea spríjemňuje pompézna vianočná výzdoba, ktorú nájdete v interiéri aj exteriéri centra. Tento rok je o to výnimočnejšia, lebo sa rozrástla o novú nákupnú pasáž, a tak pri nakupovaní zbadáte až dva veľkolepé vianočné stromčeky vysoké 9 metrov, zdobené vyše 1 800 kusmi vianočných gulí a 90 kusmi hviezd. Celkovú vianočnú atmosféru dotvárajú girlandy dlhé viac ako 2 kilometre, 3D visiace gule, hviezdy a ligotajúce sa svetielka na stromoch na promenáde a fontáne s ikonickými sobmi na námestí. Čarovnú vianočnú atmosféru vášho domova môžete tiež doladiť zaujímavou výzdobou s doplnkami z dvoch nových obchodov Krásne Vianoce, ktoré nájdete na zníženom prízemí vedľa predajne GAP, alebo na prízemí pri predajni 4F. Všetky nakúpené darčeky vám radi zabalia v sezónnom kiosku Navetta, ktorý nájdete na zníženom prízemí oproti predajni Nekonečno až do 27. decembra.
Ak pri nakupovaní dostanete chuť na pohárik punču či horúceho čaju, priamo na námestí pri fontáne vás čakajú až do 23. 12. tradičné Vianočné trhy. Otvorené sú každý deň od 10.00 do 22.00 hod. Okrem nápojov si pochutnáte aj na klobáske, domácich lokšiach, langošoch či iných lahôdkach. Deti sa zasa potešia detskému kolotoču.

Komentáre