Štýl

Vzácne dreviny pre pocit luxusu

"V sychravom jesennom období oceníte kozmetické prípravky, ktoré sa postarajú nielen o namáhanú pokožku, ale aj o vaše zmysly – krásna vôňa vás uvoľní alebo nabudí presne tak, ako to práve potrebujete."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. decembra 2023 13:03
Vzácne dreviny pre pocit luxusu Foto: Sanctuary Spa
Ak milujete charakteristickú vôňu Sanctuary Spa: teplú, objímajúcu, trochu sladkú a jantárovú, tak túto novinku budete priam zbožňovať. Kolekcia Ruby Oud s prírodnými olejmi prináša úplne novú dekadentnú vôňu: kvetinové tóny, vrátane pomarančového kvetu a ruže, sú zjemnené exotickým bielym jantárom, pačuli, cédrovým drevom a oudom (agarovým drevom), červeným šafránom so šťavnatými tónmi broskyne a maliny. Toto je vôňa, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiadny majster parfumér.

Ďalšie pozoruhodné fakty sú, že tieto prípravky majú veľmi vysoké percento prírodných zložiek, sú vegan a cruelty free, neobsahujú minerálne oleje a obaly sú samozrejme recyklovateľné.

Doprajte si váš súkromný SPA rituál
Nová kolekcia Sanctuary Spa Ruby Oud obsahuje štyri produkty, s ktorými si aj doma môžete vytvoriť luxusné kúpele.

Sprchová pena Ultra Rich Shower Burst / 200 ml / 9,95€
Krémový telový gél sa po aplikácii mení na bohatú sprchovú penu. Ultra výživná zmes zlatého oleja a oleja zo sladkých mandlí hlboko hydratuje pokožku až na tri dni po jednom použití.



Sprchový olej Ultra Rich Shower Oil / 250 ml / 10,95 €
Vyživujúci sprchový olej sa z prepychového oleja s medovou textúrou premení na bohatú hodvábnu penu, ktorá jemne čistí a hydratuje pokožku až na tri dni po jednom použití.
TIP: Sprchová pena aj olej sú natoľko jemné, že ich pokojne môžete používať aj na holenie nôh.



Kávový píling Coffee Crub / 300 ml / 14,95€
Odstráni vysušený povrch kože, zbytky tónovacích krémov alebo pripraví pokožku na to, aby ochotnejšie vsiakla prípravky na hydratáciu. Píling obsahuje. 95% prírodných zložiek – predovšetkým zmes kávových zŕn a brusnicových jadierok, má antioxidačné účinky a pokožku hydratuje až na 24 hodín.

Telové maslo Melting Pearls Body Butter / 300 ml / 17,95€
Bohatá a krémová zmes bambuckého masla a zapuzdrených perál marockého arganového oleja, ktoré prasknú pri vmasírovaní do pokožky... To je pocit, ktorý je naozaj dekadentný, najmä v spojení s vôňou sladkého jantáru a arganového dreva (oudu). Telové maslo hĺbkovo vyživuje, zanecháva pokožku žiarivú, vláčnu a hydratovanú neuveriteľných sedem dní.



Kúpite v predajniach dm a na vhcosmetics.sk

Komentáre