Štýl

Štyri tipy, ako si vhodným strihom oblečenia vylepšiť krivky

"Syndrómom takmer každej ženy je nespokojnosť s nejakou časťou jej tela. Nemusíte sa však báť, my vám prinášame štyri triky, ako vyzerať fantasticky aj bez mier 90-60-90!"

Diana Vaculová, 14. mája 2014 12:00
Reserved Foto: Reserved


Väčšina dám pozná známe zlaté pravidlá, akými sú napríklad vyhýbanie sa vodorovným prúžkom či svetlým farbám, ktoré opticky rozširujú postavu. Pri probléme so širokými stehnami sú zas tabu biele nohavice, ak máte priveľké poprsie, zabudnite na obtiahnuté tričká a radšej siahnite po kockovaných košeliach, tmavých farbách či voľnejších topoch. Toto však ani zďaleka nie je všetko. Ak sa chcete dozvedieť viac, začítajte sa spolu s nami!

Široký chrbát


Ak nie ste spokojná so svojimi širokými ramenami a chrbtom, tak sa určite vyhnite tričkám s úzkymi ramienkami a výstrednými rukávmi. Naopak, skvelou voľbou sú napríklad tuniky či blúzky s výraznou potlačou. Dokonale odpútajú pozornosť od vašich nedostatkov. Dolaďte ju opätkami a budete vyzerať skvelo!
H&M Foto: H&M

Väčšie bruško


Bruško je problematickou partiou mnohých žien. Našťastie, módni návrhári prišli s dokonalými kamuflážami. Oblečte sa napríklad do štýlovej vestičky alebo do výrazného saka v kombinácií s voľnejším topom a vaše bruško ostane bez povšimnutia.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Stehná


Na svoje stehná sa sťažuje kvantum žien. Väčšina samozrejme preháňa, no i tak máme pre vás radu. Vyhýbajte sa latexovým, koženým, trblietavým či inak zbytočne pútajúcim nohaviciam, ktoré priam upozorňujú na vaše nedostatky. Nevhodná je už aj vyššie spomínaná biela farba. Naopak, dobre spravíte, ak sa oblečiete do tmavých nohavíc a obujete si k nim vyššie topánky. Môžete si dať i legíny, no v takom prípade si k nim dajte dlhšie tričko.
New Yorker Foto: New Yorker

Boky


Ak vás trápia širšie boky, nebojte sa vrstvenia. Dajte si pokojne farebné dlhšie tričko, zapravte ho do nohavíc s vysokým pásom a dolaďte tento outfit s kratšou rifľovou bundou. Výsledok bude na nezaplatenie!
F&F Foto: F&F

Komentáre