Štýl

Peňaženka na každú príležitosť

"Dámska peňaženka slúži nielen na bezpečné uchovanie drobných cenností a dokladov, ale aj ako dokonalý módny doplnok, vďaka čomu s ňou zažiarite kdekoľvek."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. decembra 2023 17:38
Ilustračné foto Foto: Seocentrum
Stavte na správny výber svojej vysnívanej peňaženky a vybavte sa ňou ešte dnes!

Peňaženka ako najžiadanejší módny doplnok

Dámske peňaženky patria medzi druhý nažiadanejší módny kúsok vôbec. Prvým je, samozrejme, kabelka, ktorej obsah je hneď pri prvej príležitosti naplnený práve štýlovou peňaženkou.

Zväčša sa však bavíme o množnom čísle, keďže máloktorej žene vyhovuje výhradne jedna peňaženka. Až 80 % sloveniek má v zásobe minimálne tri peňaženky. Tie sú zväčša v neutrálnych farbách. Hlavný rozdiel tkvie skôr v samotnej veľkosti peňaženky. Vďaka tejto stratégii si tak majiteľka viacerých peňaženiek príde na svoje bez ohľadu na to, aký outfit plánuje zvoliť.

Bezpečnosť štýlových peňaženiek na prvom mieste

Z pohľadu bezpečnosti možno siahnuť aj po nadrozmernej peňaženke, čo pre niekoho nie je príliš praktické, na druhej strane však môžete mať po ruke viac drobností od povinných dokladov cez financie a karty až po rodinné fotografie či mince pre šťastie.

V prípade drobných peňaženiek môžete pre vyššiu bezpečnosť skúsiť dodatočné zabezpečenie peňaženky. Najčastejšie sa používa napríklad retiazka, vďaka ktorej vám vašu milovanú peňaženku nik neodcudzí. Rovnako sa nemusíte báť ani náhodnej straty z vašej strany.

Kvalita dámskych peňaženiek

S bezpečnosťou úzko súvisí aj kvalita prevedenia dámskych peňaženiek. Odolný materiál a 100 % ochrana obsahu peňaženky sú neodmysliteľnou súčasťou azda každej dokonalej peňaženky.

Medzi najkvalitnejšie peňaženky vôbec sa radí predovšetkým kožená peňaženka, ktorá sa pýši svojou maximálnou odolnosťou a dlhou životnosťou. V neposlednom rade je koža taktiež nesmierne trendy a možno ju zladiť ľubovoľne s akýmkoľvek outfitom. Samozrejme, nič nepokazíte ani syntetickým materiálom, ktorý je rovnako veľmi kvalitný a najmä cenovo dostupný, čo opäť robí z peňaženiek kúsok, ktorý musí mať každá z vás!

Minimalizmus je IN - siahnite po peňaženke na karty

Azda každá žena vie, že niekedy boli IN minimalistické, tzv. mincovníky. História sa zjavne opakuje, avšak v novom štýle! Keďže mince a bankovky pomaly nahrádzajú platobné karty, výrobcovia trendy peňaženiek prichádzajú s novinkou!

Peňaženka na karty predstavuje náhľad do budúcnosti. Tieto peňaženky nemajú žiadne zbytočné priehradky či otvory naviac. Jednoduchosť a elegancia - to je všetko, čo k šťastiu potrebujete. A, samozrejme, platobné karty a doklady (keby niečo).

Tajomstvo Guess peňaženiek

Dámske Guess peňaženky sú medzi ženami veľmi obľúbené. Hlavným dôvodom je spojenie najlepších vlastností v jednej peňaženke - jedinečný a nadčasový dizajn, vysoká kvalita a odolnosť či moderné farby. Práve bohatá história značky Guess si získala množstvo verných a šťastných zákazníčok.

Komentáre