Štýl

Päť hitov, ktoré túto zimu musíte mať

"Aj keď sa vám môže zdať, že v niektorých kútoch Slovenska je počasie hodné jari, prinášame vám módne trendy, ktoré ovládnu túto zimu. Inšpirujte sa!"

Diana Vaculová, 26. decembra 2014 10:00
Ilustračné foto Foto: Marks and Spencer


Vianočné darčeky už máte asi nakúpené, a preto je konečne čas, sústrediť sa aj na seba. Prehrabať si šatník, vylúčiť obnosené, doplniť ho o nové trendy kúsky. Tu je päť, ktoré by vám túto zimu skutočne nemali chýbať.

Počuli ste o earcuff?


Nie? Tak sa s nimi zoznámte. Ak ste totiž fanúšičkou modernej bižutérie, earcuff budú pre vás ako stvorené. Ide doslova o „manžetu na ucho“ alebo aj falošný piercing, ktorý dodá vášmu looku šmrnc. Nájdete ich v rôznych podobách, od strieborných aplikácií, zvieracích vzoroch až po mohutné retiazky. Vybrať si môžete aj formu zapínania, a to buď ako klipsňa alebo klasicky. No a čo je najdôležitejšie, tento doplnok je tak výrazný, že sa nosí iba na jednom ušku a vždy ho dopĺňa jednoduchý outfit.
Ilustračné foto. Foto: H&M


Hodinky – najlepší doplnok


Napriek tomu, že teraz si väčšina ľudí overuje čas na tabletoch, telefónoch alebo počítačoch, hodinky sú a vždy budú nevymierajúcim trendom. Tento rok sa vracajú späť na popredné priečky vecí, ktoré by ste určite mali mať. A aké sú trendy? Inšpirujte sa pánskym štýlom. Digitálky, veľký ciferník či kožený náramok.
Ilustračné foto. Foto: Reserved


Oversized


Zabudnite na upäté svetríky, v móde je oversized. Ležérny štýl v kombinácií s pastelovými odtieňmi, ale aj napríklad s čiernou či maslovou, to je to, čo musíte mať. Dôvodov je mnoho, takéto svetríky lichotia vašej postave a okrem toho, ak si ich zakúpite v kvalitných materiáloch, akými sú napríklad kašmír, angora či poctivá vlna, môžete si byť isté, že vám vydržia.
Ilustračné foto. Foto: Jennyfer


Pánsky štýl


Ak ešte nemáte na túto zimu kabát, teraz je na jeho zakúpenie ten najvyšší čas. V obchodných reťazcoch sú momentálne obrovské zľavy, vďaka ktorým sa dostanete aj ku kvalitným kúskom za prijateľné ceny. No a po akých siahať? Rovný strih, dĺžka tesne pod zadok alebo okolo kolien, zemité odtiene. K takémuto trendy kabátiku sa vám bude hodiť všetko. Vrátane topánok, na aké si len spomeniete – cez kozačky, poltopánky, vysoké čižmy nad kolená až po opätky.
Ilustračné foto. Foto: Marks and Spencer


Ružová kraľuje


Bolo tomu tak počas jesene a inak tomu nie je ani teraz. Ružová jednoducho zaplavila všetky nákupné centrá. Nemožno sa tomu však čudovať, táto farba dokáže robiť divy. Nevýrazné slečny premieňa na dámy s vkusom. Teda, ak ju viete kombinovať, v opačnom prípade budete vyzerať ako lacný cukrík. Tak teda, s čím ju nosiť? Ideálne s džínsami alebo s bledými odtieňmi sivej, no dobre vyzerá aj v kombinácií s bielou. Pre menej odvážne dámy malý tip – začnite s ružovými doplnkami, siahnite napríklad po kabelke.
Ilustračné foto. Foto: New Yorker


ODPORÚČAME AJ:
Zažiarte na vianočnom a silvestrovskom večierku. Tu je päť tipov
Päť beauty zlozvykov, ktorým by ste mali dať červenú
Už dnes vieme, čo bude fičať v roku 2015
TAKÁTO JE PRAVDA: Muži sa o seba starajú šesťkrát viac ako ženy
Päť dôvodov, prečo investovať do kvalitných topánok

Komentáre