Štýl

Party time, comma

"Čas spoločenských udalostí, osláv a rodinných stretnutí prichádza... Čo na to váš šatník? Je v ňom dosť kúskov, aby ste zažiarili? Našťastie je tu Comma, ktorá vás vhodne oblečie na Santove sane aj do kočiara pre Popolušku. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 8. decembra 2023 14:19
Foto: Comma
Sotva iné ročné obdobie je také mnohostranné ako advent. Očakávame pokojné a rozjímavé dni, perníky a varené víno pred krbom. Ale je to aj čas na oslavy a stretnutia. Či už ide o rodinnú oslavu, silvestrovskú párty alebo vianočný trh, comma, môže byť pri tom, aby vám dodala sebavedomie cez štýlovú a jedinečnú módu. Nechajte sa inšpirovať a objavte všestranné outfity pre najkrajšie obdobie roka. Od kompletov s trblietavými flitrami až po maxi šaty s bohatými kvetinovými vzormi – každá žena si v najnovšej kolekcii môže nájsť svoj vlastný štýl, s ktorým zapôsobí na akejkoľvek párty!

Foto: Comma

Elegantná dáma
Extravagancia a sila, to stelesňuje ružová fuksiová farba. Tento farebný vrchol roka sprevádza značku comma, celú sezónu jeseň/zima 2023. Jednotlivé kúsky vynikajú nielen kvôli výraznej farbe alebo dizajnu, ale zaslúži sa o to aj skvelý a kvalitný materiál. Lesklý satén a hodvábna viskóza vytvára vzhľad, ktorý stelesňuje ženskosť s nádychom luxusu. Moderná Popoluška je predsa sebavedomá a elegantná dáma.

Foto: Comma

Trblietavá oslava
Od vianočných večierkov v práci po silvestrovské oslavy - tento rok sa comma, opäť zamerala na trblietavé flitre. Či už zlaté párty šaty alebo kombinácia flitrov s jednoduchým čiernym základom – tento outfit je žiarivý a neprehliadnuteľný. Šťastný nový rok!



Rodinná pohoda
Slávnostne, no s ležérnym nádychom? Áno, aj taký je štýl v aktuálnej kolekcii. Jemné pleteniny, nádherné mäkučké svetríky so zaujímavými detailmi a množstvo ďalších ležérnych kúskov. Dokonalý vzhľad comma, na vianočný večierok v kancelárii, mrazivé prechádzky po adventných trhoch aj na domáce povaľovanie pod stromčekom v kruhu najbližších.

Zdokonaľte svoj vzhľad kombináciami aktuálnej jesennej módy a príďte si vybrať ikonické, praktické aj éterické kúsky do predajne comma, v OC Nové Nivy Bratislava.

Komentáre