Štýl

Nohavicové desatoro pre každú ženu

"Tak, ako nemôže existovať deň bez noci či voda bez ohňa, ani žena nemôže byť bez džínsov. Ak už má nejaké vlastniť, tak tie, ktoré sú uvedené nižšie! "

Diana Vaculová, 7. mája 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Keďže si nik z našej redakcie nevie predstaviť život bez nohavíc, a keďže je denim štýl tento rok taký in, rozhodli sme sa pridať článok, ktorý prezradí viac o tých kúskoch, ktoré jednoducho musí mať každá žena. A nejde len tak o hocijaké rifle, pozrite sa na to s nami!

Klasika


To, že každá žena by mala mať aspoň jedny čierne rifle v šatníku je taká samozrejmosť, o akej snáď nemusíme ani písať. Dôvodov je mnoho. Nielen že budú lichotiť vašej postave, ale môžete v nich ísť takmer všade a dokonca sa k ním aj takmer všetko hodí. Od voľného topu po mikiny, tenisky až po blúzku, lodičky a sako. Voľba je už len a len na vás.
H&M Foto: H&M

Roztrhať a obliecť


Ak sa vám už niekedy stalo, že sa vaše nohavice nešťastnou náhodou natrhli a vy ste sa ich museli zbaviť, nezúfajte. Takýmto krokom totiž definitívne odzvonilo. Teraz ich pokojne roztrhajte úmyselne alebo si také zakúpte rovno v nákupných centrách a budete vyzerať fantasticky. Takéto džínsy sú vhodné napríklad na akcie s priateľmi či na večernú prechádzku.
Reserved Foto: Reserved

Skiny džínsy


Áno! Ak aj nedisponujete dokonalými krivky, nemusia byť pre vás vôbec zatratené. Vyberte si tie najvhodnejšie podľa vašej výšky. Čím vyššia ste, tým dlhšia môže byť vzdialenosť od stredu švu pri rozkroku po horný okraj nohavíc. Ak sa pri ich výbere neuponáhľate a dáte si záležať, pokojne tromfnete svojim šmrncom aj vyziabnuté modelky.
F&F Foto: F&F

Experimentujte


Vonku je čoraz teplejšie – veselšie, a preto by ani váš outfit nemal byť čiernobiely. Oblečte sa do farieb a siahnite napríklad aj po ružových, zelených či žltých nohaviciach. Nebojte sa priniesť do vašej rutiny trochu extravagancie.
Reserved Foto: Reserved

Hit sezóny


Tohtoročným hitom sú jednoznačne boyfriend džínsy. Ak chcete byť trendy, zakúpte si ich. K nim sa najviac hodí tielko s teniskami, no ak chcete vyniknúť z davu, vezmite si k nim lodičky! Zažiarite a nezostanete bez povšimnutia.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Do zvonu


Do regálov nákupných centier sa vracia trend známy z deväťdesiatych rokov. Táto klasika pristane predovšetkým vysokým ženám, a tiež dámam, ktoré majú výrazné boky a zadok. Opticky urobia vašu postavu súmernejšou.
H&M Foto: H&M

Biela kráľovná


Napriek tomu, že zima definitívne skončila, trochu belosti a čistoty by sme si mali preniesť aj do týchto jarných farebných dní. Najlepšie formou nohavíc, ktoré sú in a ktoré vašej postave určite zalichotia. Prekonajte preto svoj strach zo škvŕn číhajúcich všade navôkol a siahnite po bielych rifliach!
F&F Foto: F&F

Patchwork nohavice


Počuli ste už o Patchwork rifliach? Ide o také, ktoré obsahujú akoby pozliepané farby rôznych druhov rifľoviny. Ak teda budete niektoré ráno stáť pred skriňou a nebudete sa vedieť rozhodnúť, či máte náladu na tmavé alebo bledé nohavice, vašou odpoveďou budú jednoznačne Patchwork džínsy.
H&M Foto: H&M

Potlač všetkých typov


V žiadnom, ale skutočne v žiadnom šatníku ženy by nemali chýbať aspoň jedny nohavice so zaujímavou potlačou. Je len a len na vás, či siahnite po kvetinovom vzore, alebo či viac sympatizujete so zebrím, tigrím či inak zaujímavým typom potlače. Hlavne sa nebojte experimentovať!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Overal ako zlatý klinec


Čo by to bolo za leto bez overalu? Tento hit sa stal trendom tohtoročnej sezóny! Overal môže byť základným športovým lookom, stačí ak si k nemu dáte výrazné tenisky. No ak si zvolíte overal iného materiálu, pokojne sa v ňom môžete vybrať aj na nóbl akcie.
New Yorker Foto: New Yorker

Komentáre