Štýl

Poznáme najlepšie oblečené celebrity! Rebríčku kraľuje pôvabná Kate

"Časopis Vanity Fair zvolil za najlepšie sa obliekajúcu osobnosť Kate Middleton už po tretí raz."

Veronika Rosputinská, 6. augusta 2013 10:00
Z Kate Middleton sa po svadbe stala nielen obľúbená vojvodkyňa, ale aj módna ikona. Foto: TASR/AP Photo
Pred pár rokmi by sotva niekto o športovo založenej študentke Kate Middleton povedal, že sa stane módnou ikonou. Stačilo však pár rokov trpezlivého randenia s princom Williamom, šikovné rady od skúsených stylistiek a jedny svadobné šaty. V tých svojich, od Alexandra McQueena, dostala módny svet na kolená. Teraz ju napodobňujú tisíce žien.

Kate Middleton očarila módny svet svadobnou róbou od Alexandra McQueena. Foto: TASR/AP Photo
Po svadbe sa zo športovkyne Kate stala elegantná vojvodkyňa Catherine a musíme uznať, že takto jej to veľmi pristane. Pôvabná, jemná, ženská, decentná, ako sa na manželku budúceho kráľa patrí.

Skromná vojvodkyňa


Kate sa často na spoločenských podujatiach objavuje v kabátových šatách, z ktorých mnohé pochádzajú z dielne austrálskej návrhárky Emily Wickstead. Tá pre ňu navrhla aj jej prvé tehotenské šaty, bledomodré empírového strihu, v ktorých sa ukázala na slávnostnej recepcii na počesť charitatívnej aktivity The Art Room v londýnskej National Portrait Gallery.

V šatníku vojvodkyne nechýbajú ani originálne klobúčiky, ktoré vždy dokonalo ladia k jej outfitu. Čo však Briti na Kate najviac milujú je fakt, že podporuje domácich návrhárov. Ženy zase milujú to, že Kate nenakupuje iba luxusné kúsky, ale bez problémov si oblečie šaty z kolekcie módneho reťazca za pár eur.

Kate Middleton Foto: Katemiddletonstyle.org
Počas tehotenstva takto očarila v bielych šatách s čiernymi bodkami z TopShopu, za ktoré dala približne 30 eur. Keď sa v nich objavila na otvorení nového štúdia Warner Bros, po šatách sa v Anglicku len tak zaprášilo.

Ďalší v poradí


Medzi celebrity, ktoré magazín zaradil do svojho rebríčka, patrí samozrejme aj svojská Victoria Beckham, ktorá najradšej nosí šaty vlastnej značky, Kerry Washington, Beyoncé, Brooke Shields či Dita von Teese. Z členov kráľovských rodín sa do rebríčka dostali španielska princezná Letizia a švédska princezná Madeleine.



Medzi najlepšie oblečených mužov patrí podľa magazínu spevák a herec Justin Timberlake, hudobník Keith Richards, hokejista Henrik Lundqvist či basketbalista LeBron James.

Komentáre