Štýl

Kvalitné značky bežeckej obuvi chránia kĺby a pomôžu do každého terénu

"Anima Sana In Corpore Sno, alebo „zdravá myseľ v zdravom tele“, bol zámer, ktorý poháňal výrobcu športových potrieb Asics."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 18. marca 2024 10:24
Kvalitné značky bežeckej obuvi chránia kĺby a pomôžu do každého terénu Foto: Johnstocker / stock.adobe.com
Už pred viac ako 70 rokmi bola vyrobená prvá obuv, a to basketbalová, využívajúca technológiu prísaviek. Do dnešného dňa je značka na popredných miestach kvality a čím ďalej tým viac ľudí volí práve firmu Asics.
Z jej ponuky bežeckej obuvi si vyberie snáď každý. Tréningová, tempová, preteková, so stredným či vysokým tlmením. Nevynechali ani žiaden typ povrchu, topánky sú prispôsobené pre asfalt/cestu, ale aj terén. Výrobca nezabudol ani na materiál Gore-Tex, takže byť v suchu nebude iba obyčajným želaním, ale skutočným faktom. Zdravé telo zahŕňa aj zdravé kĺby. Inovatívne technológie zabezpečujú ochranu a podporu pre kĺby a chodidlá. Výsledkom sú rôzne označenia ako GEL (tlmenie pre absorpciu dopadového šoku), Duomax support (medzipošva s dvojitou hustotou pre ľahšie udržanie stability), Flytefoam a mnohé ďalšie.

Dôležitý je výsledok ako celok
Asics nie je len o obuvi, ale aj o bežeckom oblečení pre dámy, pánov ale aj deti. Značka Asics ponúka čiapky, tričká, mikiny, nohavice či ponožky. Samozrejme nesmie chýbať aj praktický doplnok vo forme vesty s priehradkami na fľaše s vodou a reflexnými prvkami. Pre prípad, žeby ste odbehli až príliš ďaleko.

ON running tenisky zanechajú pocit vznášania
Ďalší, kto valcuje bežecký svet svojimi technológiami a hlavne vzťahom k tomuto športu, je švajčiarsky výrobca ON. V názve každej topánky nájdeme slovo cloud a nejeden používateľ tenisiek bude súhlasiť, že sa cíti ako v obláčikoch. Medzi najväčšie prednosti patrí napríklad CloudTec. Ide o viacsmerné odpruženie, ktoré sa aktivuje iba počas behu. ON running tenisky vynikajú vysoko prispôsobiteľnou podrážkou, ktorá znižuje svalové napätie a únavu. Behať budete ako nikdy predtým, a to aj vďaka platforme pre vzdušné odrazy. Vyskúšajte a posúďte sami. Všetko pre beh nájdete na Bezeckepotreby.sk. Vďaka nim vám neujde nič dôležité a ochotný personál rád poradí aj s výberom bežeckej obuvi.

Komentáre