Hudba a film

VIDEO: JP Cooper pripravuje debutový album

"Tridsaťtriročný rodák z britského Middletonu na seba upozornil už minulý rok, kedy vydal úspešný singel September Song. JP Cooper zažiaril tiež v megahite Perfect Strangers."

TASR, 5. augusta 2017 9:00
JP Cooper Foto: FB
Britský spevák a skladateľ JP Cooper (John Paul Cooper, *2.11.1983, Middleton, Greater Manchester) sa hudbe aktívne venuje od roku 2012, za ten čas už stihol vydať päť EP platní. V druhej polovici septembra predstaví svoj debutový album Raised Under Grey Skies, ktorý v základnej verzii prinesie 13 piesní. Aktuálne vydanie albumovej prvotiny ohlasuje singlom She's On My Mind.

Tridsaťtriročný rodák z britského Middletonu na seba upozornil už minulý rok, kedy vydal úspešný singel September Song. JP Cooper zažiaril tiež v megahite Perfect Strangers, s ktorým minulý rok v lete bodoval spolu s britským DJom a producentom Jonasom Blue. Okrem novinky She's On My Mind a singla September Song na albume, ktorý vychádza 22. septembra, nebude chýbať ani pieseň Passport Home, ktorú JP predstavil na jar.

Všetky tieto úspechy sú predzvesťou očakávaného debutu Raised Under Grey Skies a singlovej novinky She's On My Mind. Pieseň zaujme najmä refrénom a výbornou produkciou, vďaka ktorej má song potenciál ako v rádiách, tak aj v kluboch. Najbližšie sa o tom budú môcť presvedčiť fanúšikovia napríklad v pražskom klube Futurum, kde JP Cooper vystúpi 10. novembra, či o deň neskôr vo viedenskom centre WUK.



ODPORÚČAME AJ:
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Atomic Blonde a Čiara prichádzajú do kín
Film Čiara sa po roku vrátil na východ
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Baby Driver
Pamätníky Johna Lennona sú po celom svete

Komentáre