Hudba a film

The Rolling Stones sa chystajú do Európy

"Britská rocková skupina ohlásila svoju účasť na dvoch letných európskych festivaloch."

TASR, 15. marca 2014 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Milujete letné festivaly a nemáte problém za nimi vycestovať aj za hranice štátu? Potom pre vás máme super tipy! Legendárne britské rockové zoskupenie The Rolling Stones ohlásilo svoju účasť na dvoch letných európskych festivaloch. Vystúpi na hudobných podujatiach Pinkpop Festival v Holandsku (7. júna) a TW Classic Festival v Belgicku (28. júna). Na svojom webovom portáli o tom informoval magazín New Musical Express.

Oba dátumy spadajú pod koncertné turné skupiny s názvom 14 On Fire, ktoré sa začalo 21. februára v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch, kde skupina hrala po prvý raz. "Milujem letné festivaly a nemôžem sa dočkať, kým sa turné nevráti do Európy," povedal na margo podujatí frontman a spevák Mick Jagger.

"Chceme našu šou udržať na cestách čo najdlhšie. Skupina je vo vrcholovej forme a veľmi sa teším na návrat do Európy," doplnil gitarista Keith Richards. Skupina momentálne koncertuje v Ázii, Austrálii a na Novom Zélande. Členovia The Rolling Stones sľubujú, že v Európe zaradia do zoznamu piesní svoje mnohé klasické hity.

Komentáre