Hudba a film

Speváčka Lily Allen avizuje nový album No Shame, vyjde v júni

"Svojrázna speváčka na seba prvýkrát upozornila v roku 2006, keď debutovala albumom Smile a hneď sa stala symbolom novej éry."

TASR, 23. marca 2018 10:00
Britská speváčka Lily Allen. Foto: TASR/AP
Speváčka Lily Allen informovala o novom albume. Platňu No Shame vydá 8. júna. Podľa jej vyjadrenia ide o najosobnejšiu nahrávku v doterajšej kariére. Poslucháčom ponúkla skladbu Trigger Bang s hosťujúcou grime hviezdou Giggs. Zároveň pri možnosti predobjednania albumu zverejnila aj dve ďalšie piesne Three a Higher.

Lily Allen je neposlušnou dámou britského popu. Svojrázna speváčka na seba prvýkrát upozornila v roku 2006, keď debutovala albumom Smile a hneď sa stala symbolom novej éry. Bola jedným z prvých hudobníkov, ktorý objavil internet. Jej hviezda sa rozžiarila na vtedy populárnu sociálnu sieť My Space, kde Lily Allen pravidelne publikovala nové skladby.



Dnes patrí Lily k najvplyvnejším speváčkam v Anglicku. Zatiaľ ostatný album papuľnatej umelkyne, ktorá s obľubou glosuje čokoľvek, vyšiel v máji 2014. Platňa Sheezus sa podobne ako aj predchádzajúca It's Not Me, It's You (2009) vyšvihla do čela britského rebríčka a mala úspech nielen medzi hudobnými novinármi.



TASR informovala Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka spoločnosti Warner Music Czech Republic.

Komentáre