Hudba a film

Pastva pre mužské oko: Cameron Diaz v traileri filmu Sex Tape

"Modrooká blondína síce dávno nepatrí medzi najmladšie, aj po štyridsiatke však vie zvádzať dokonalými krivkami. Božské telo odhalí v novej komédii Sex Tape. August bude na Slovensku skutočne horúci."

Webmagazin.sk, 11. apríla 2014 12:00
Záber z filmu Sex Tape Foto: Itafilm Public Relations


Keď sa povie Cameron Diaz, každému sa vybaví obraz sladkého a divokého anjelika legendárneho Charlieho. Alebo mrcha učiteľka či Mary, na ktorej rozhodne niečo je. Komédie, drámy, akcie aj sci-fi – filmografia rodenej Kalifornčanky je veľmi pestrá.

Režisér Jake Kasdan, ktorý má na konte aj zmienenú Mrchu učiteľku, z Cameron Diaz tentoraz urobil vydatú Annie, ktorá nutne potrebuje dostať do zabehnutého manželského zväzku trochu korenia. Sexuálny život po dlhých rokoch manželstva totiž trochu stagnuje.

O polonahé a pikantné scény vo filme nebude núdza. Cameron sa predvedie len v nohavičkách na kolieskových korčuliach, no z čoho vznikne väčší „prúser“, je horúce domáce video v podobe trojhodinového erotického šantenia. A to sa dostane na internet a čo je horšie, do tabletov všetkých ich známych...



Informácie poskytla Martina Kalová z Itafilm Public Relations.

Komentáre