Hudba a film

Richard Müller to odpáli v Pezinku! Na koncert si pozval aj hostí

"Žijúca legenda slovenskej hudby si na jednom pódiu zaspieva so Zuzanou Smatanovou, Luciou Šoralovou, Simou Martausovou a Danom Bártom."

Webmagazin.sk, 25. apríla 2014 14:00
Foto: Propaganda House


Richard Müller je hudobnej scéne už nejaký ten piatok, jeho popularita však stále rastie a vždy má pevnú fanúšikovskú základňu. Minulý rok absolvoval veľmi úspešné turné po Slovensku a Česku spolu so skupinou Fragile a jeho album HLASY bol Zväzom autorov a interpretov zvolený za najlepší album roka 2013.

Po dobre vychodenej cestičke popularity sa rozhodol kráčať aj tento rok a pre svojich priaznivcov pripravil ďalší projekt. Jedinečný koncert sa odohrá 27. júna na Amfiteátri v Pezinku a okrem Müllera sa predstaví aj niekoľko hostí. Na jednom pódiu si zaspieva so Zuzanou Smatanovou, Luciou Šoralovou, Simou Martausovou a Danom Bártom.



„S Danom Bártom máme za sebou úspešnú spoluprácu na Potichu Tour. Považujem ho za skvelého speváka a mám sa od neho veľa čo učiť. Dan už k nám tak patrí, rád s ním spolupracujem,” vysvetľuje Richard Müller a dodáva: „Človek, keď spieva 30 rokov tie isté pesničky, tak rád vymýšľa niečo nové. Chce na pódiu potešiť seba aj fanúšikov. Preto som sa rozhodol ozvláštniť moje vystúpenie a priniesť niečo iné. Oslovil som spevácke kolegyne, ktoré si vážim, Zuzku Smatanovú a Luciu Šoralovú a mladú, čerstvú krv Simu Martausovú.“

Informácie poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House.

Komentáre