Hudba a film

Peter Bič Project má nový singel. Hľadajte za ním lásku

"Pieseň Don't Wanna Be Just Friends romanticky spojila dvoch členov kapely. Speváčka Dáška Kostovčik a klavirista Matúš Pavlík si uvedomili, že nechcú byť iba priateľmi."

Webmagazin.sk, 19. februára 2014 14:00
Skupina Peter Bič Project Foto: TASR/Henrich Mišovič


Skupina Peter Bič Project svetu predstavuje svoj nový singel pod názvom Don't Wanna Be Just Friends, ku ktorému už stihla natočiť aj videoklip. Ako bude vyzerať, však líder skupiny Peter Bič odmieta prezradiť. „Nakrúcanie bolo príjemné, ale lepšie ako pred kamerou sa cítim na pódiu, keď spievam. Do klipu ma upravili veľmi výrazne, veľa mejkapu a doplnkov. Teším sa, ako to bude vyzerať v klipe,“ povedala o natáčaní Dáška Kostovčik.

Frontman populárnej skupiny, ktorej hity sa hrajú nielen doma na Slovensku, ale aj za hranicami krajiny, povedal, že skladba vznikla úplne spontánne. Skôr ako samotný text vznikla melódia a hlavným námetom nie je nik iný, ako dvaja z členov kapely.



„Kľúčovým odkazom piesne je Don´t Wanna Be Just Friends, ktorý je pre nich symbolický a má veľký význam. Keď bola pieseň hotová, nastal moment pravdy. Dáška a Matúš si uvedomili, že do piesne dali kúsok zo seba a vyjadrili si tak vzájomne city,“ vysvetlil Peter Bič.

Z dlhoročných kamarátov sa tak stal pár, ktorý stojí za vznikom úžasnej skladby plnej lásky. „Vždy, keď spievam špeciálne túto pieseň, ozve sa vo mne pocit, ktorý som vtedy prežívala. S Matúšom nám to klape a hudba nás veľmi spája. Som šťastná, že nie sme iba kamaráti," s úsmevom dodala speváčka Dáška Kostovčik.

Informácie poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House.

Komentáre