Hudba a film

Kontroverzná speváčka Miley Cyrus zverejnila nový album na internete

"Oznámila to počas udeľovania cien VMA."

Tomáš Kušnír, 6. septembra 2015 12:00
Moderátorka večera Miley Cyrus na udeľovaní prestížnych cien MTV Video Music Awards v Los Angeles 30. augusta 2015. Počas šou sa prezliekla do viacerých extravagantných kostýmov. Foto: TASR/AP
Americká speváčka Miley Cyrus stále prekvapuje. Najnovšie vydala album Miley Cyrus & Her Dead Petz a prekvapila tým všetkých kritikov. Piesne sú úplne iné, aké by poslucháči od extravagantnej speváčky čakali.

Bývalá hviezda Disney zverejnila svoj nový album online. Oznámila to v nedeľu počas udeľovania cien VMA. Miley Cyrus bola moderátorka večera a povesť tohto programu ostala zachovaná. O výstrednosti nebola núdza. Presne, ako to MTV chce. Ako oznámila speváčka hneď v úvode, minulý rok diváci nič nevideli. Narážala na svoje minuloročné vystúpenie s Robinom Thickom.

Odovzdávanie cien za najlepšie videá bolo viac o šou Miley Cyrus. Jej outfity viac ukazovali, ako zakrývali a americká hviezda ostala verná svojmu štýlu. Na konci vystúpila so svojou novou piesňou Dooo it! a oznámila, že jej album Miley Cyrus & Her Dead Petz je dostupný na internete.



Aký je nový album? Oproti Bangerz z roku 2013 je to veľká zmena. Dvadsaťdvaročná speváčka opustila popové melódie a prešla na iný štýl tvorenia hudby. Na nahrávke je 23 piesní, v ktorých hviezda seriálu Hannah Montana skloňuje marihuanu a rôzne sexuálne výrazy. Nájdete tam aj niekoľko pekných balád. Pieseň s názvom Pablow the Blowfish je o jej mŕtvej rybke. Trochu bizarný námet, ale pri spievaní tejto skladby má Cyrus problém dokončiť ju.



Piatym štúdiovým albumom autorka hitu Wrecking Ball pravdepodobne neovládne hudobné rebríčky, ale o to jej ani nejde, pretože dokázala, že vo svete popu má svoje miesto. "Môžem si dovoliť tento luxus a robiť hudbu, akú chcem robiť," povedala Cyrus pre New York Times.

ODPORÚČAME AJ:
Hollywoodsky búrlivák Charlie Sheen oslavuje polstoročnicu
Meryl Streep sa kvôli úlohe rockerky učila hrať na gitare
Skupina One Direction si dopraje ročnú umeleckú prestávku
Adam Ďurica získal zlatú platňu a predstavil svoj najnovší videoklip

Komentáre