Hudba a film

Kino novinky týždňa: Pán Dokonalý alebo nájomný zabijak na úteku?

"Martha sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že Pán Dokonalý má jednu zásadnú chybu."

Webmagazin.sk, 28. júla 2016 8:00
Z filmu Pán Dokonalý. Foto: youtube.com

Pán Dokonalý


Martha (Anna Kendrick) sa po bolestivom rozchode stretáva s mužom, ktorý by mohol byť konečne tým pravým, teda len do momentu, kým zistí, že „Pán Dokonalý“ (Sam Rockwell) má jednu zásadnú chybu - je to nájomný zabijak na úteku pred kartelovým gangom, ktorý ho zamestnáva. Než to však Martha zistí, sú už do seba bláznivo zamilovaní. Rozhodne sa tak, že jediným riešením bude „Pána Dokonalého“ napraviť. Jeho napravením je presvedčená natoľko, že pre vysnívaný vzťah je odhodlaná čeliť aj následkom v podobe úteku pred vraždiacim gangom. Martha postupom času v sebe objaví skrytý talent, ako byť užitočným parťákom vyvolenému zabijakovi.


Krotitelia duchov


Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou komédiou plnou veľkolepých vizuálnych efektov. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a tiež hercov zo „starej partie“.


Jason Bourne


Ubehlo už deväť rokov odvtedy, čo sa „zavrela voda“ nad Jasonom Bournom, keď na konci Bournovho ultimáta skočil do temných vôd newyorskej East River. Chvíľu sa zdalo, že sa hrdina jedného z najlepších thrillerov posledných čias už viac nevynorí. Našťastie režisér Paul Greengrass a predstaviteľ hlavnej postavy Matt Damon nakoniec našli scenár, ktorý im dodal chuť pokračovať.


Zdroj: moviemania.sk

ODPORÚČAME AJ:
Kino novinky týždňa: Prichádza ľadová udalosť roka
R. KODYM: Skupina Lucie je niečo ako Donald Trump a Ivana Trumpová
Adam Ďurica zverejnil pozitívny singel a videoklip Spolu
KATARÍNA HASPROVÁ: Divadlo mi dáva veľa nádherných emócií

Komentáre